![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Сподіваюся, все добре. Будь-яка допомога буде дуже високо. У мене є DELL Inspiron 700m ноутбук. ОС Windows XP. Учора ноутбук був вимкнений за допомогою кнопки живлення, а не через "закриття" процесу. Сьогодні, коли я потрапив у "силі на кнопку" Все, що я отримаю це заставка потім чорний екран, заявивши: "Ми приносимо вибачення за незручності, але вікна не почала успішно. Останніх апаратних чи програмних змін, можливо, цьому сприяють. Якщо ваш комп'ютер перестав відповідати, несподіваною перезавантаження або був автоматично відключається, щоб захистити ваші файли та папки, виберіть останній відомий конфігурації повернутися до розгляду останніх працездатних параметрів. якщо попередній запуск спроба була перервана через відключення електроенергії або тому, що була натиснута влади або кнопка перезавантаження, або якщо ви не впевнені в причини цієї проблеми, виберіть запуск Windows у звичайному режимі. --- Потім вона дає п'ять варіантів. безпечному режимі Безпечний режим з підтримкою мережі Безпечний режим з підтримкою командного рядка Остання відома вдала конфігурація Запустіть Windows зазвичай Я намагався їх всіх, але він ще повернеться на одному екрані. Хто-небудь досвід цього раніше? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є компакт-диск Windows, звуки, як зіпсовані файли так що вам потрібно на їх ремонт.
| |||
| |||
| Спробуйте останньої вдалої конфігурації режимі і подивитися, чи працює він. |