![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, моят проблем е по-скоро нечести (не се намери много информация), когато Im влезете в профила си, някои DOS на Windows се появява и казва за "C: \ Windows \ System32 \ msupdte.exe NTVDM срещани системна грешка, NTVDM срещани NTVDM системна грешка c0h ", както и близки и игнорира бутоните (този е как ще я преведете). Каквото Бих изберете, DOS прозорец просто изчезва. Аз арго тичам няколко програми, като MSN Live Messenger, че wouldnt бъде толкова лошо, но heres основните проблеми, след известно време (обикновено не повече от 15 минути) компютъра се превръща мъртвите не се предприемат действия да бъдат предприети, свикнал съм да преместите курсора на мишката, ключодържатели комбинации, като Alt + F4 навик работа както извор. Im вид объркан, аз се отстраняват всички шпиони / malwares с Spybot но проблемът все още е тук. Всички съвети ще бъдат оценени. Im използват Win XP със Service Pack 3. Поздравления. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като теб все още са заразени.
| |||
| |||
| Така че трябва да публикувате трупи от злонамерени програми отстраняване водач? Никога не съм, че някои вируси могат да причинят подобен големи проблеми. Мога ли да използвам това отвличане да влезете? Благодарности |
|
| |||
| |||
| Не мислиш ли, че е вирус свързани. Имах това, когато аз се опитах точно същото нещо, опитвайки се да се съревновавам среда за Lemmings ![]() Аз никога не намери решение, но аз не е имал проблеми с вируси.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Аз знам, но мога да ги поставете тук? Те доста големи. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, не както ти каза, че ако аз не го направих правилно, странични ефекти от PC Newbie |