![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Dobrý den, můj problém je spíše méně časté (nenašla mnoho info), když im přihlášení do svého profilu, některé DOS oken a objeví se píše o "C: \ WINDOWS \ system32 \ msupdte.exe podsystému NTVDM setkaly chyba systému, podsystému NTVDM setkaly podsystému NTVDM systémová chyba c0h ", plus úzké a ignorovat tlačítka (což je, jak bych to přeložit). Ať už bych zvolit, DOS okna prostě zmizí. I cant běžet několik programů, jako například MSN Live Messenger, že bych být tak špatné, ale Heres hlavní problém-po určitou dobu (obvykle ne více než 15 minut) počítače střídají mrtvých, žádné opatření mohou být přijata, zvyklý pohybovat kurzorem myši, klíčové kombinace, jako Alt + F4 zvyklý pracovat stejně. Im jakýsi zmatený, i odstranit všechny špehéři / s malwares Spybot, ale problém je stále tady. Jakákoli rada by ocenili.
Im pomocí Win XP s aktualizací Service Pack 3. Pozdravy. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zní to, jako byste se stále nakažených.
|
|||
|
|||
|
Takže potřebuju, aby po přihlásí Malware odstranění průvodce? Nikdy jsem si některé viry mohou způsobit takové velké problémy. Mohu použít tento únos provést log?
Díky |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nedomníváme se, že je to virus související.
I když měl jsem přesně to samé se snaží napodobit prostředí pro lumíci ![]() Nikdy jsem našel řešení, ale musel jsem neměl žádné problémy s viry.
|
|
|||
|
|||
|
Já vím, ale můžete i vložit je sem? Theyre docela velký.
|
|
|
|||
|
|||
|
Díky, to, jak jste řekl: "Nejsem si jistý jestli jsem udělal správně, nežádoucí účinky jsou PC nováček
|