![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, το πρόβλημά μου είναι μάλλον σπάνιες (δεν βρέθηκε πολύ info), όταν im υλοτομίας στο προφίλ μου, κάποια παράθυρα DOS εμφανίζεται και λέει σχετικά με το "C: \ WINDOWS \ system32 \ msupdte.exe NTVDM συνάντησε σφάλμα του συστήματος, που συναντώνται NTVDM NTVDM σφάλμα συστήματος c0h ", καθώς και τη στενή και αγνοούν τα κουμπιά (αυτό είναι πώς θα το μεταφράσετε i). Ό, τι θα ήθελα να επιλέξουν, DOS παράθυρο απλά εξαφανίζεται. I επίκλισης τρέχει μερικά προγράμματα, όπως το MSN Live Messenger, που wouldnt να είναι τόσο κακή, αλλά heres το βασικό πρόβλημα-μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (συνήθως δεν υπερβαίνει τα 15 λεπτά) υπολογιστής μετατρέπει νεκρός? Δράσης δεν μπορούν να ληφθούν, ο δείκτης του ποντικιού συνηθίζει κίνηση, πλήκτρο συνδυασμούς Alt + F4 όπως συνηθίζει λειτουργεί τόσο καλά. Im είδους σύγχυση, i αφαιρεθεί όλες κατασκόπων / malwares με Spybot αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι εδώ. Κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη. Im χρησιμοποιώντας Win XP με το Service Pack 3. Χαιρετισμούς. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν έχετε ακόμα μολυνθεί.
| |||
| |||
| Γι 'αυτό πρέπει να συνδέεται μετά την αφαίρεση Malware οδηγό; Ποτέ δεν πίστευα ορισμένες ιού μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια μεγάλα προβλήματα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την πειρατεία να συνδεθείτε; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Μην νομίζετε ότι είναι ιός που συνδέονται. Είχα αυτό όταν προσπάθησα ακριβώς το ίδιο θέμα, προσπαθώντας να μιμηθούν το περιβάλλον για την Lemmings ![]() Ποτέ δεν βρεθεί μια λύση αλλά δεν είχε οποιαδήποτε προβλήματα με ιούς.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Το ξέρω, αλλά μπορεί i επικολλήσετε εδώ; Theyre κάπως μεγάλη. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, όντως, όπως είπατε, δεν σίγουρος αν το έκανα σωστά, οι παρενέργειες που τεμ newbie |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Περίεργο Nav απεικόνιση του IE | jonkon2 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 18 Ιουν 2009 18:12 |
| Κάτι Περίεργο Going On ........ | Bubba | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 1 Ιουν 2009 10:29 |
| Τον υπολογιστή μου είναι τρομερά, 16 Bit Subsystem λάθους. | KbkAK | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 38 | 13 Απρ 2009 14:03 |
| Περίεργο Ram? | newbuilderkid | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 14 Αυγ 2007 01:57 |
| Περίεργο απάντηση | kknight0506 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 12η Μαΐου 2007 06:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |