![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, moj problem je prilično neuobičajeno (nije pronašao puno informacija), kada im se prijavite na Moj profil, neki DOS prozora pojavljuje i ona govori o "C: \ WINDOWS \ system32 \ msupdte.exe NTVDM naišao sistemska pogreška, NTVDM naišao NTVDM sistemska greška c0h ", plus zatvoriti i ignorirati gumbi (to je kako bih ja to prevesti). Što god odaberete Dajte, DOS prozor jednostavno nestaje. JA licemjerje pokrenuti nekoliko programa, kao što su MSN Live Messenger, da wouldnt biti tako loše, ali Heresu glavni problem-nakon nekog vremena (obično ne više od 15 minuta) računalo pretvara mrtvih ne radnja može poduzeti, navika pomicati pokazivač miša, ključ kao kombinacija Alt + F4 navika funkcionirati kao dobro. Im vrsta zbunjeni, i uklonili sva špijuni / malwares sa Spybot, ali problem je još uvijek ovdje. Bilo koji savjet bi bilo poštovati. Im koristeći win XP sa Service Pack 3. Pozdravi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao da se i dalje zaražen.
| |||
| |||
| Tako mi je potrebno za postavljanje logove na štetni sadržaji uklanjanje vodič? Nikad nisam mislio neki virus može uzrokovati takve velike probleme. Mogu li koristiti ovaj Hijack napraviti log? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemojte misliti da je virus povezane. Morao sam ovo točno kad sam pokušao istu stvar, pokušavaju oponašati okoliša za Lemmings ![]() Nikada nisam našao rješenje, ali mi nije imao bilo kakvih problema sa virusima.
|
| |||
| |||
| Znam, ali može i zalijepite ih ovdje? Kinda oni veliki. |
|
| |||
| |||
| Hvala, učini kako si rekao, ne siguran ako ja to ispravno, da su nuspojave pc newbie |