![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, én a probléma meglehetősen ritka (nem található sok info), amikor a PM naplózását át a profilom, néhány DOS ablakok jelenik meg, és azt mondja, a "C: \ WINDOWS \ System32 \ msupdte.exe NTVDM rendszer hibát észlelt, NTVDM ütközött NTVDM rendszer hiba c0h ", továbbá a szoros és ignore gombok (ez hogyan i translate it). Bármi, amiben választani, DOS ablak csak eltűnik. I cant futtatni néhány programot, mint például az MSN Live Messenger, hogy akar annyira rossz, de a fő probléma Heres után egy bizonyos ideig (általában nem több, mint 15 perc) számítógépes megfordulásakor halott, nem fel lehessen lépni, az egér kurzor szokás áthelyezni, a legfontosabb kombinációk, mint az Alt + F4 szokás munkát is. Im egyfajta zavarodva, azt törölni minden kémek / malwares a Spybot, de a probléma még mindig itt van. Minden tanácsot lenne méltányol. Im segítségével Win XP Service Pack 3. Üdvözlet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mintha te is fertőzött.
| |||
| |||
| Szóval kell elküldeni naplókat Malware eltávolítása útmutató? Soha nem gondoltam, valami vírus okozza a fő problémát. Használhatom megrabol e, hogy a napló? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy ez vírus kapcsolódik. Nem volt ez, amikor megpróbáltam pontosan ugyanazt a dolgot, és megpróbálta emulálni a környezetet a Lemmings ![]() Soha nem talált megoldást, de még nem voltak zavargások a vírusokat.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tudom, de tudom beillesztheti őket ide? Theyre kinda nagy. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy mint mondta, nem biztos, én azt, hogy a mellékhatások db newbie |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Furcsa Nav kijelző IE | jonkon2 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 18. június 2009 18:12 |
| Valami fura megy ........ | Bubba | Közösségi Hírek & Chat | 6 | 1. június 2009 10:29 |
| My PC Damned, 16 bites alrendszer hiba. | KbkAK | Vírus, kémprogram és biztonság | 38 | 13. április 2009 14:03 |
| Furcsa Ram??? | newbuilderkid | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 14. augusztus 2007 01:57 |
| Furcsa válasz | kknight0506 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 12. május 2007 06:10 |
| Téma eszközök | |
| |