![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, הבעיה שלי היא די נדיר (לא נמצא מידע רב), כאשר על גבי IM בכניסה את הפרופיל שלי, כמה DOS Windows מופיעה והיא אומרת על "C: \ WINDOWS \ system32 \ msupdte.exe NTVDM נתקל שגיאת מערכת, NTVDM נתקלו NTVDM שגיאת מערכת c0h ", בתוספת סגירה ו להתעלם כפתורים (כך אני מעוניין לתרגם את זה). לא משנה מה הייתי בוחר, חלון DOS פשוט נעלם. אני צביעות להריץ כמה תוכניות, כמו ב-MSN Live Messenger, כי wouldnt להיות כל כך רע, אבל הבעיה העיקרית heres אחרי כמה זמן (בדרך כלל לא יותר מ 15 דקות) הופכת את המחשב מת, לא יכול לקחת, סמן העכבר זז רגיל, מפתח שילובים כמו ALT + F4 wont העבודה גם כן. Im סוג של בלבול, אני מוסרת את כל spies / malwares עם Spybot אבל הבעיה היא עדיין כאן. כל עצה יהיה מוערך. IM באמצעות לנצח XP עם Service Pack 3. ברכות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| אז אני צריך לכתוב יתחבר Malware הסרת המדריך? אני אף פעם לא חשבתי כמה וירוס יכול לגרום לבעיות מסוג זה חשוב. אני יכול להשתמש בזה כדי לחטוף לבצע כניסה למערכת? תודה |
|
| |||
| |||
| לא חושב שזה קשור וירוס. היה זה כאשר אני ניסיתי בדיוק את אותו הדבר, מנסה לחקות סביבה עבור Lemmings ![]() אני אף פעם לא נמצא פתרון, אבל לא היה לי שום בעיות עם וירוסים.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אני יודע, אבל אני יכול להדביק אותם כאן? Theyre די גדול. |
|
| |||
| |||
| תודה, עשיתי כפי שאמרת, לא בטוח אם עשיתי את זה כראוי, להיות תופעות לוואי של PC Newbie |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מוזר nav התצוגה ב-IE | jonkon2 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 0 | 18 יוני 2009 18:12 |
| משהו מוזר קורה פה ........ | Bubba | קהילה חדשות וצ 'אטים | 6 | ב -1 יוני 2009 10:29 |
| המחשב שלי הוא מקולל, 16 סיביות Subsystem שגיאה. | KbkAK | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 38 | 13 אפריל 2009 14:03 |
| ראם מוזר? | newbuilderkid | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 14th אוגוסט 2007 01:57 |
| מוזר בתשובה | kknight0506 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -12 במאי 2007 06:10 |
| שרשרת כלים | |
| |