mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Weird 16bit posistemio klaida

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 8, 2009, 12:16
Narys

Sveiki, mano problema yra labai retai (ne rasti daug informacijos), kai jiems prisijungti į savo profilį, kai DOS, Windows pasirodo ir jis sako apie "C: \ WINDOWS \ system32 \ msupdte.exe NTVDM susidūrė sistemos klaida, NTVDM susidūrė NTVDM sistemos klaida c0h ", taip pat uždaryti ir ignoruoti mygtukus (tai kaip man išversti). Nepriklausomai Norėčiau pasirinkti, DOS langas tiesiog išnyksta. I cant paleisti keletą programų, pavyzdžiui, MSN Live Messenger, kad wouldnt taip blogai, bet Heres pagrindinė problema po kurio laiko (paprastai ne daugiau kaip 15 minučių), kompiuteriu paverčia mirę jokių veiksmų galima imtis, pelės žymeklį perkelkite įprotis, pagrindiniai deriniai, pavyzdžiui Alt + F4, įpratęs dirbti taip pat. Im sort of confused, I pašalintos visos šnipai / malwares su Spybot, bet problema vis dar čia. Bet patarimas būtų vertinamas.
Im naudojant Win XP Service Pack 3.
Linkėjimai.
Old Balandis 8, 2009, 14:46
Donorų grupės

Panašiai kaip ir jūs vis dar yra užsikrėtę.

Pereiti į Virusas Šnipinėjimo programos ir apsaugos forumasRaudona 1. lipni ir po savo Įrašai

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Balandis 9, 2009, 01:44
Narys

So I need to post Įrašai nuo kenkėjiškų programų šalinimo vadove? Niekada nemaniau, kai virusas gali sukelti tokių didelių problemų. Ar galiu naudoti Hijack tai padaryti žurnalą?
Ačiū
Old Balandis 9, 2009, 01:57
Donorų grupės

Jums reikia 3 rąstai .... skaityti prisegta čia
Old Balandis 9, 2009, 02:24
Donorų grupės

Nemanykite, tai virusas susiję.

Aš tai, kai aš bandžiau lygiai tą patį, bando mėgdžioti už Lemmings aplinka

Niekada rasti sprendimą, tačiau aš neturėjo jokių problemų su virusais.
Old Balandis 9, 2009, 02:24
Narys

Žinau, bet aš juos įklijuoti čia? Theyre kinda didelis.
Old Balandis 9, 2009, 02:28
Donorų grupės

Yep tik po jų čia dangos dėmesį į problemą ir blogio Fantasy mesti jo stebuklinga akis už juos jums

Jei Evil sako jie yra švarūs, tai bent jau galite pašalinti kenkėjiškų iš lygtis.
Old Balandis 9, 2009, 02:48
Narys

Ačiū, padarė taip, kaip sakei, ne tikrai, jei aš jį teisingai, šalutinis poveikis yra PC Naujokas
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.