![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, mana problēma ir diezgan reti (nav atrasts daudz info), ja im piesakoties uz manu profilu, dažas DOS logiem parādās, un tas liecina par "C: \ WINDOWS \ system32 \ msupdte.exe NTVDM radās sistēmas kļūda, NTVDM radās NTVDM sistēmas kļūda c0h ", kā arī cieša un ignorēt pogas (tas ir, kā lai es to tulkot). Kāds man izvēlēties, DOS logu vienkārši pazūd. Nevaru palaist dažas programmas, piemēram, MSN Live Messenger, ka wouldnt būt tik slikti, bet heres galvenā problēma, pēc kāda laika (parasti ne vairāk kā 15 minūtēm) dators kļūst nedzīvi; nekādas darbības nevar veikt, peles kursors paradis pārvietoties, atslēgu kombinācijas, piemēram, Alt + F4 paradis tik labi. Im veida apjukums, i noņemt visas spiegu / malwares ar Spybot, bet problēma vēl joprojām ir šeit. Kāds padoms būtu appreciated. Im izmantojot Win XP Service Pack 3. Sveicieni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdzīgi kā jūs vēl aizvien ir inficēti.
| |||
| |||
| So i need to post piesakās Malware pārcelšanās guide? Es nebiju domājusi kādu vīruss var izraisīt šādas galvenās problēmas. Vai es varu izmantot ļaunprātīgi to darīt log? Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedomāju, ka tas ir vīruss saistīts. Man bija tas, kad es mēģināju tieši tas pats, kas mēģina sacensties vidi Lemmings ![]() Man nekad nav atrasts risinājums, bet man nav bijis ar vīrusu problēmām.
|
| |||
| |||
| Es zinu, bet es varu ielīmējiet tos šeit? Theyre kinda liels. |
|
| |||
| |||
| Paldies, darīja tā, kā jūs teicāt, nav pārliecināts, vai man to darīja pareizi, blakusparādības ir pc newbie |