rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Weird 16bit Błąd Subsystem

Reply

Narzędzia wątku
Old 8. kwietnia 2009, 12:16
Członek grupy

Witam, mój problem jest raczej niezbyt często (nie znaleziono dużo informacji), kiedy im zalogowanie się na moim profilu, niektóre okna DOS pojawia się i mówi o "C: \ WINDOWS \ system32 \ msupdte.exe NTVDM napotkał błąd systemu, NTVDM NTVDM napotkał błąd systemu c0h ", a także ścisłą i ignorowanych przyciski (jest to w jaki sposób miałbym to przetłumaczyć). Niezależnie I'd wybrać, DOS okno prostu znika. I cant uruchomić kilka programów, takich jak MSN Live Messenger, że wouldnt być tak źle, ale heres główny problem-po pewnym czasie (zwykle nie więcej niż 15 minut) komputer się martwe, bez działania można podjąć, przenieś kursor wont, klucz jak kombinacji Alt + F4 wont pracy również. Im rodzaju mylić, i usunąć wszystkie szpiegów / malwares ze Spybot ale problem nadal jest tutaj. Wszelkie porady byłyby docenione.
Im używając Win XP z dodatkiem Service Pack 3.
Pozdrowienia.
Old 8. kwietnia 2009, 14:46
Grupa dawcy

Brzmi jak ci nadal są zakażone.

Idź do Wirusy Oprogramowanie szpiegujące & Forum BezpieczeństwaCzerwony 1 lepki i publikuj swoje logi

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 9 kwietnia 2009, 01:44
Członek grupy

Więc trzeba po zalogowaniu się Malware usunięcia przewodnika? Nigdy nie myśl niektóre wirusy mogą spowodować takie poważne problemy. Czy mogę używać tego Hijack do dziennika?
Dzięki
Old 9 kwietnia 2009, 01:57
Grupa dawcy

Musisz 3 logi .... przeczytaj sticky tu
Old 9 kwietnia 2009, 02:24
Grupa dawcy

Nie uważam, że wirus powiązane.

Miałem tego kiedy próbował dokładnie to samo, próbując naśladować środowisko do Lemmings

Nigdy nie znaleziono rozwiązanie, ale nie miał żadnych problemów z wirusami.
Old 9 kwietnia 2009, 02:24
Członek grupy

Wiem, ale można je wkleić tutaj? Theyre kinda big.
Old 9 kwietnia 2009, 02:28
Grupa dawcy

Tak po prostu je tu z obejmujących wiadomości problem i Evil Fantasy będzie oddać magiczne oko nad nimi dla Ciebie

Jeśli mówi Evil są czyste, to przynajmniej można wyeliminować Malware z równania.
Old 9 kwietnia 2009, 02:48
Członek grupy

Dzięki, uczynił tak, jak pan powiedział, nie ma pewności, jeśli zrobił to prawidłowo, działania niepożądane są pc newbie
Reply

Register