![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam, mój problem jest raczej niezbyt często (nie znaleziono dużo informacji), kiedy im zalogowanie się na moim profilu, niektóre okna DOS pojawia się i mówi o "C: \ WINDOWS \ system32 \ msupdte.exe NTVDM napotkał błąd systemu, NTVDM NTVDM napotkał błąd systemu c0h ", a także ścisłą i ignorowanych przyciski (jest to w jaki sposób miałbym to przetłumaczyć). Niezależnie I'd wybrać, DOS okno prostu znika. I cant uruchomić kilka programów, takich jak MSN Live Messenger, że wouldnt być tak źle, ale heres główny problem-po pewnym czasie (zwykle nie więcej niż 15 minut) komputer się martwe, bez działania można podjąć, przenieś kursor wont, klucz jak kombinacji Alt + F4 wont pracy również. Im rodzaju mylić, i usunąć wszystkie szpiegów / malwares ze Spybot ale problem nadal jest tutaj. Wszelkie porady byłyby docenione. Im używając Win XP z dodatkiem Service Pack 3. Pozdrowienia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi jak ci nadal są zakażone.
| |||
| |||
| Więc trzeba po zalogowaniu się Malware usunięcia przewodnika? Nigdy nie myśl niektóre wirusy mogą spowodować takie poważne problemy. Czy mogę używać tego Hijack do dziennika? Dzięki |
|
| |||
| |||
| Nie uważam, że wirus powiązane. Miałem tego kiedy próbował dokładnie to samo, próbując naśladować środowisko do Lemmings ![]() Nigdy nie znaleziono rozwiązanie, ale nie miał żadnych problemów z wirusami. |
|
| |||
| |||
| Wiem, ale można je wkleić tutaj? Theyre kinda big. |
|
| |||
| |||
| Dzięki, uczynił tak, jak pan powiedział, nie ma pewności, jeśli zrobił to prawidłowo, działania niepożądane są pc newbie |
![]() |
|