![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, problema mea este mai degrabă mai puţin frecvente (nu a fost găsit de mult info), atunci când im de logare pe profilul meu, unele DOS Windows apare şi se spune despre "C: \ Windows \ system32 \ msupdte.exe NTVDM întâlnite eroare de sistem, NTVDM întâlnite NTVDM eroare de sistem c0h ", la care se adaugă şi aproape ignora butoane (acest lucru este cum i-ar traduce). Orice as alege, DOS geam dispare. I cant rula câteva programe, cum ar fi MSN Live Messenger, care wouldnt fi aşa de rău, dar principala problemă heres-au despărţit, după o anumită perioadă de timp (de obicei, nu mai mult de 15 de minute) se transformă computerul mort; acţiune nu pot fi luate, obiceiul muta cursorul mouse-ului, cheia combinaţii ca Alt + F4 obiceiul de lucru, de asemenea. Im fel de confuz, am eliminat toate spioni / malwares cu Spybot, dar problema este încă aici. Orice sfat ar fi apreciat. Im folosind win XP cu Service Pack 3. Salutări. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sună ca şi cum vă sunt încă infectate.
| |||
| |||
| Asa ca am nevoie pentru a posta pe jurnalele Malware eliminarea ghid? N-am crezut că unele virus poate provoca o astfel de probleme majore. Pot folosi hijack aceasta pentru a efectua un jurnal? Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Nu cred că este legată de viruşi. Am avut aceasta, atunci când am încercat exact acelaşi lucru, încercând să emulează un mediu pentru Lemmings ![]() N-am mai găsit o soluţie, dar nu am avut nici probleme cu virusi. |
|
| |||
| |||
| Stiu, dar pot să le lipiţi aici? Theyre cam mare. |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc, nu aşa cum aţi spus, nu sunt sigur dacă am facut-o corect, reacţiile adverse de a fi bucăţi newbie |