![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Dobrý deň, môj problém je skôr menej časté (nenašla mnoho info), keď im prihlásení do svojho profilu, niektoré DOS okien a objaví sa píše o "C: \ WINDOWS \ system32 \ msupdte.exe podsystéme NTVDM stretli chyba systému, podsystému NTVDM stretli podsystéme NTVDM systémová chyba C0h ", plus úzkej a ignorovať tlačidla (čo je, ako by som to preložiť). Či už bych zvoliť, DOS okna jednoducho zmizne. I cant bežať niekoľko programov, ako napríklad MSN Live Messenger, že bych byť tak zlé, ale Heres hlavný problém-po určitú dobu (spravidla nie viac ako 15 minút) počítača striedajú mŕtvych, žiadne opatrenia môžu byť prijaté, zvyknutý pohybovať kurzorom myši, kľúčové kombinácie, ako Alt + F4 zvyknutý pracovať rovnako. Im akýsi zmatený, aj odstrániť všetky špehéři / s malwares Spybot, ale problém je stále tu. Akákoľvek rada by ocenili.
Im pomocou Win XP s aktualizáciou Service Pack 3. Pozdravy. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Znie to, ako by ste sa stále nakazených.
|
|||
|
|||
|
Takže potřebuju, aby po prihlási Malware odstránenie sprievodca? Nikdy som si niektoré vírusy môžu spôsobiť také veľké problémy. Môžem použiť tento únos vykonať log?
Vďaka |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nemyslím si, že je to vírus súvisiace.
Aj keď mal som presne to isté sa snažia napodobniť prostredie pre lumíci ![]() Nikdy som našiel riešenie, ale musel som nemal žiadne problémy s vírusmi.
|
|
|||
|
|||
|
Já vím, ale môžete i vložiť ich sem? Theyre docela veľký.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka, to, ako ste povedal: "Nie som si istý či som urobil správne, nežiaduce účinky sú PC nováček
|