![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, мој проблем је прилично неуобичајено (није пронашао пуно информација), када им се пријавите на Мој профил, неки ДОС прозора појављује и она говори о "Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ мсупдте.ексе НТВДМ наишао системска грешка, НТВДМ наишао НТВДМ системска грешка ц0х ", плус затворити и игнорисати дугмад (то је како бих ја то превести). Шта год изаберете Дајте, ДОС прозор једноставно нестаје. ЈА лицемјерје покренути неколико програма, као што су МСН Ливе Мессенгер, да уоулднт бити тако лоше, али Хересу главни проблем-након неког времена (обично не више од 15 минута) рачунар претвара мртвих не радња може предузети, навика померати курсор миша, кључ као комбинација Алт + Ф4 навика да функционише као добро. Им врста збуњени, и уклонили сва шпијуни / малуарес са Спыбот, али проблем је још увек овде. Било који савет би било поштовати. Им помоћу уин КСП са Сервице Пацк 3. Поздрави. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као да се и даље заражен.
| |||
| |||
| Тако ми је потребно за постављање логове на штетни садржаји уклањање водич? Никад нисам мислио неки вирус може изазвати такве велике проблеме. Могу ли користити овај Хијацк направити лог? Хвала |
|
| |||
| |||
| Немојте мислити да је вирус повезане. Морао сам ово тачно кад сам покушао исту ствар, покушавају опонашати околине за Леммингс ![]() Никада нисам нашао решење, али ми није имао било каквих проблема са вирусима.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Знам, али може и налепите их овде? Кинд они велики. |
|
| |||
| |||
| Хвала, учини како си рекао, не сигуран ако ја то исправно, да су дејства пц неубие |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уеирд Нав приказ у ИЕ | јонкон2 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 0 | 18. јуна 2009 18:12 |
| Уеирд нешто дешава ........ | Буббле | Цоммуниты Неус & Цхат | 6 | 1. јуна 2009 10:29 |
| Мој ПЦ је проклет, 16 Бит Еррор подсистем. | КбкАК | Вирус, Спыуаре и безбедност | 38 | 13 април 2009 14:03 |
| Уеирд Рам? | неубуилдеркид | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 14 аугуст 2007 01:57 |
| Уеирд одговор | ккнигхт0506 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 12 мај 2007 06:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |