![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, sorun değil (bulunamadı fazla bilgi), bir sohbet Profilimi üzerine giriş nadir bazı DOS pencereleri görünür ve "C hakkında: \ WINDOWS \ system32 diyor \ msupdte.exe NTVDM sistem hatası karşılaştı, NTVDM NTVDM sistem hatası karşılaştı c0h ", artı kapatmak ve düğmelerini görmezden (bu nasıl tercüme ediyorum) olduğunu. Ben DOS penceresi ne tercih ediyorum sadece kaybolur. Ben gibi, MSN Live Messenger, bu wouldnt Bunu kötü olmak kaç programları çalıştırmak cant ama ana sorun heres bilgisayar ölü dönerek bir süre (genellikle en fazla 15 dakika); hiçbir hareket, fare imleci alışkanlık taşımak, anahtar alınabilir Alt + F4 gibi kombinasyonlar alışkanlık iş de. Karışık, bütün casus / Spybot ile malwares ama sorun hala burada kaldırılır ve Im sıralayabilirsiniz. Any advice would be appreciated. Im Service Pack 3 ile XP kazanmak kullanarak. Selamlar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi hala bulaşmış Sesler.
| |||
| |||
| Ben Kötü Amaçlı Yazılım Kaldırma kılavuzu oturum açtığında sonrası mı gerekiyor? Bazı virüs gibi büyük sorunlara neden olabilir düşünce asla. Bu bir giriş yapmak için Hijack kullanabilir miyim? Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu virüs ilgili düşünmeyin. Bu zaman tam olarak aynı şeyi denedim, Lemmings için ortam benzemeye çalışıyor vardı ![]() Ben bir çözüm buldum hiç ama değil virüs ile herhangi bir sorun had.
|
| |||
| |||
| Biliyorum, ama burada onları yapıştırabilirsiniz? Theyre çok büyük. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, yaptım gibi, eğer doğru yaptım emin değilim ki, yan etkileri adet olmak Newbie |