![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здрастуй, моя проблема досить рідко (не знайшов багато інформації), коли їм вхід мій профіль, деякі DOS Windows з'являється і він говорить про "C: \ WINDOWS \ system32 \ msupdte.exe NTVDM зіткнулися системну помилку NTVDM зіткнулися NTVDM системна помилка C0h ", плюс тісні і ігнорувати кнопки (це як би я перекладаю його). Все, що я б вибрав, DOS вікна просто зникає. Я нахиляє запускати декілька програм, як MSN Live Messenger, що Wouldnt так вже й погано, але Heres основні проблеми через деякий час (звичайно не більше 15 хвилин) комп'ютер не мертвих, не можуть бути зроблені дії, курсор миші звичку рухатися, ключовою комбінацій, як Alt + F4 звичай також працює. Im роду плутати, я видалив всі шпигуни / malwares з Spybot але проблема все ще тут. Будь-які поради будуть оцінили. Im допомогою Win XP з Service Pack 3. Привітання. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, ви все ще інфікованих.
| |||
| |||
| Тому мені потрібно, щоб додати журнали на керівництво видалення шкідливих програм? Я ніколи не думала якийсь вірус може викликати такі серйозні проблеми. Чи можу я використовувати Hijack цьому, щоб увійти? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Чи не думаю, що це віруси. Я це, коли я намагалася те ж саме, намагаючись імітувати умови для Lemmings ![]() Я ніколи не знайшли рішення, але я не мав проблеми з вірусами.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Я знаю, але я можу вставити їх тут? Theyre цікаве великий. |
|
| |||
| |||
| Дякую, зробив так, як ви сказали, не впевнений, якщо я його правильно, побічних ефектів бути PC Новачок |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Weird Nav відображення в IE | jonkon2 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 18 червня 2009 18:12 |
| Щось дивне Going On ........ | Bubba | Community News & чат | 6 | 1 червня 2009 10:29 |
| Мій комп'ютер Damned, 16 розрядна підсистема помилка. | KbkAK | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 38 | 13 квітня 2009 14:03 |
| Weird Ram?? | newbuilderkid | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 14 серпня 2007 01:57 |
| Weird відповідь | kknight0506 | Операційні системи Windows | 1 | 12 травня 2007 06:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |