kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Furcsa válasz

Reply

Téma eszközök
Old Május 12 2007, 05:54
Csoport tagja

Default Furcsa válasz

Én is kapok egy furcsa választ az elmúlt pár nap. amikor csak nyomja ctrl + alt + delete, én kap egy üzenetet, mondván, hogy ez a lehetőség már kikapcsolta az admin mivel már nem történt semmi ilyesmi. Mi lehet az oka, igaz?
Old Május 12 2007, 06:10
Tiltott Group

Default Furcsa válasz

Ön még nem hoofing körül a rendszerleíró adatbázisban van lovag?

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Számítógép megdermedt. Most Won't Boot. Nem válaszol a monitor Mooney Általános fémáru Chat 1 11. június 2009 07:57
Nagyon lassú válaszidő - számítógép lefagy pár másodperc múlva, amikor a programok lezárása lotty26 Általános fémáru Chat 2 24. május 2009 06:03
Alma "választ a Vista hirdetési kampány evilfantasy Off Topic Discussion 20 22. október 2008 10:15
Monitor Troubles - Fast Response Kérlek! Airescape Grafikus kártyák és monitorok 4 1. március 2008 05:23
Új számítógép, billentyűzet Nincs válasz! Jimmy1405 Általános fémáru Chat 8 30. Szeptember 2007 10:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.