mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Keista reakcija

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 12, 2007, 05:54
Narys

Default Keista reakcija

Man buvo vis keistai atsako už paskutines kelias dienas. Kai aš paspauskite ALT + Ctrl + DELETE, gaunu pranešimą, kad šis įrenginys buvo išjungtas, kadangi aš Administratorius haven't done anything like this. kas galėtų būti už tai priežastis?
Old Gegužė 12, 2007, 06:10
Banned Group

Default Keista reakcija

Jūs nebuvo hoofing aplink registro jūs raitelis?

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kompiuterių užšaldė. Dabar bus ne boot. Ne nuo monitoriaus atsako Mooney General Hardware Chat 1 Birželis 11, 2009 07:57
Labai lėtas reakcijos laikas - PC pakimba kelias sekundes, kai uždarant programas lotty26 General Hardware Chat 2 Gegužė 24, 2009 06:03
Obuoliai "atsako į Vista reklamos kampanija evilfantasy Off Topic Discussion 20 22 spalis 2008 10:15
Monitorius Troubles - Greito reagavimo Prašom! Airescape Graphics Cards & Monitoriai 4 1 kovas 2008 05:23
Naujas kompiuteris, No Keyboard atsakymą! Jimmy1405 General Hardware Chat 8 30 rugsėjis 2007 10:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.