![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man buvo vis keistai atsako už paskutines kelias dienas. Kai aš paspauskite ALT + Ctrl + DELETE, gaunu pranešimą, kad šis įrenginys buvo išjungtas, kadangi aš Administratorius haven't done anything like this. kas galėtų būti už tai priežastis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs nebuvo hoofing aplink registro jūs raitelis?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių užšaldė. Dabar bus ne boot. Ne nuo monitoriaus atsako | Mooney | General Hardware Chat | 1 | Birželis 11, 2009 07:57 |
| Labai lėtas reakcijos laikas - PC pakimba kelias sekundes, kai uždarant programas | lotty26 | General Hardware Chat | 2 | Gegužė 24, 2009 06:03 |
| Obuoliai "atsako į Vista reklamos kampanija | evilfantasy | Off Topic Discussion | 20 | 22 spalis 2008 10:15 |
| Monitorius Troubles - Greito reagavimo Prašom! | Airescape | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 1 kovas 2008 05:23 |
| Naujas kompiuteris, No Keyboard atsakymą! | Jimmy1405 | General Hardware Chat | 8 | 30 rugsėjis 2007 10:57 |
| Temos įrankiai | |
| |