менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Weird відповідь

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Default Weird відповідь

Я отримую дивні відповідь протягом останніх декількох днів. всякий раз, коли я натискаю Alt + Ctrl + Del, я отримую повідомлення про те, що цей об'єкт був відключений адміністратором у той час, як я не зробив нічого подібного. У чому може бути причина?
Old
Забороненої угруповання

Default Weird відповідь

Ви не були hoofing навколо в реєстрі ти лицар?

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерні Холодно. Тепер не буде завантажуватися. Немає відповіді від монітора Муні Генеральний обладнання чат 1 11 червня 2009 07:57
Дуже повільне час відгуку - комп'ютер зависає на кілька секунд після закриття програм lotty26 Генеральний обладнання чат 2 24 травня 2009 06:03
Яблука 'відповідь на рекламну кампанію Vista evilfantasy Off Topic Discussion 20 22 жовтня 2008 10:15
Монітор Смутного - Швидкий відповідь будь ласка! Airescape Графічні карти & Монітори 4 1 березня 2008 05:23
Новий комп'ютер, ні клавіатури відповідь! Jimmy1405 Генеральний обладнання чат 8 30 вересня 2007 10:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.