![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какво мислите за момчетата на Windows XP е по-добре или Windows Vista е по-добре в личния си опит и двете са добри в пътя си. Това означава, че Windows-XP е по-добре в бизнеса и в Windows Vista е по-добре в дома си. така че аз съм и с двете операционна система в момента. какво мислите момчета? |
|
| |||
| |||
| Имах малко проблеми с XP за всичко, но все още ID стик с изглед сега. |
|
| |||
| |||
| Лично аз предпочитам класическия Windows XP:) Имах Изглед на компютъра си предварително инсталирани и АЗ didnt харесва. Така че, аз се отървах от него и да го замени с XP Home Edition. Причината, поради която не ми харесва Vista е защото използва твърде много овен! АЗ използван към употреба Photoshop много и Vista използва за използването на повече от 60% от процесора. XP използва по-малко. Това, което аз правя като за Vista е интерфейс. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive имам XP Pro на настолни и изглед домашно огнище премия на моя лаптоп и ми харесва така, съжалявам, да седне на два стола, но ми причини за това са, XP Pro обичам, защото Im So използвате, за да го използвате, той работи гладко на моя компютър, все още мога да играя най-новите игри на него, и стабилна след лошо започне своята сега е доста добра O / S Изглед, то мразени в началото, но колкото повече го използват повече ми хареса, но реализирана си повече на Windows XP mk2 от изрична различна система, малко като ъпгрейд от MK1 в Кортина mk2 само различни купето все едно под но ей си един добре изглеждащ O / S и ми харесва така както го получите жест от мен
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ако Изглед кога за първи път излезе го използва в продължение на две седмици и се върна към XP. По онова време, когато Vista е нещо ново много принтери не ще работят и някои ISP не знаят как да отидете там програма, инсталирани на компютрите, така че да са повече или по-малко от вашите собствени. Така че аз се върнах на XP, където все още могат да товаря някой от старите игри, че Vista няма да върви. Може би след пет години всички тези проблеми ще бъдат разработени на Изглед тогава аз ще го опитайте отново. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
. |
|
| |||
| |||
| Предпочитам все още е в Windows XP SP2 особено version.I наистина не като Windows Vista, защото има много бъгове и го яде много от паметта. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro и каква OS! ние бен остана с него от години .. ВИСТА аз лично обичам! OK бр очила трябва да бъдат до датата, но хайде прозорец винаги е необходима около очите candy.as с новата операционна система ще има грешки, но аз помня XP ги days.i изглед мисля сега, не е лошо начало и съм толкова гледам напред към Windows 7. Винаги съм казвал, трябва да има повече опции за персонализиране, за по-напредналите потребители, които живеят без жаргон има компютър и интернет .. като мен ;-) не повече regedits? не повече трета страна излъчване .. Да, моля аз имам завтече Vista Ultimate на 2GHz 1GB RAM 128 MB графична карта, без проблем скорост е повече от приемлив
|
| |||
| |||
| най-новите игри се нуждаят от повече и по-мощни компютри, така че няма късно операционна система, защо мислите, XP е толкова бързо ..... защото тя е предназначена за компютърни освободен 2001 г., не забравяйте XP изглеждаше като една свиня памет през 2001 г. и сега е така, защото си Vista-късно нещо, и да бъда честен, ти тичам изглед с 1GB глоба, ако си чрез SATA дискове, на разликата между SATA и IDE прави света на различието, аз опитал използвате изглед с 2GB памет, и аз все още успява да я използват без да страница на файла, Ive 4GB имам сега, и по никакъв начин не го забави, не забравяйте тази ОС адаптира към вашата система. Ако измамвам regually го прави масивна разлика, не забравяйте си Service Pack 1, и всички актуализации на драйвери и ще се оправи. |
|
| |||
| |||
| XP е класика. Аз като функция Аеро "Изглед" и цялата страна gagdets U може да има. Не съм сигурен кой ми харесва най-добрите, но в момента аз съм с Vista. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows Vista за Мак? | lglg77 | Linux & Алтернативни OS | 4 | 27-ми ноември 2009 година 16:47 |
| Service Pack 2 за Windows Server 2008 и Windows Vista | Бъба | Windows операционни системи | 4 | 27 май 2009 г. 08:22 |
| Можете да инсталирате Windows Vista или Windows 7 | jimbeis462 | Windows операционни системи | 22 | 15 май 2009 г. 01:56 |
| Windows Vista 64 и XP 32 | Razer | Windows операционни системи | 2 | 13 Jan 2009 06:56 |
| Windows Vista | Трудност | Windows операционни системи | 26 | 7 юни 2007 03:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |