![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Co si myslíte, že kluci o windows-xp je lepší nebo Windows Vista je lepší v mé osobní zkušenosti jsou oba v dobré cestě. to znamená, že windows-xp je lepší v Business a Windows Vista je lepší v domácnosti. so i am using oba operační systém právě teď. co si myslíte kluci? |
|
| |||
| |||
| Měl jsem menší problémy s xp na všechno, ale id stále držet s průhled nyní. |
|
| |||
| |||
| Osobně dávám přednost klasické Windows XP:) Měl jsem Vista na mém notebooku před-dosadit a já didnt like to. Takže mám zbavit a nahradit ho XP Home Edition. Důvod, proč se mi nelíbí Vista je cos to používá příliš mnoho Ram! Dřív jsem hodně používat photoshop a Vista používali více než 60% CPU. XP používá méně. Věc, kterou mám rád asi Vista je rozhraní. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive got xp pro na desktopu a Vista Home Premium na mém notebooku, a mám ráda oba, promiň, že sedět na plotě, ale mé důvody jsou Xp pro i láska, cos im so použít k jejímu používání, hladkou běží na mém pc, můžu stále hrát nejnovější hry na něm a jeho stabilní po špatném začátku své teď zatraceně dobré o / s Vista, nenáviděl ji na začátku, ale čím víc jsem použil to víc se mi líbil, ale využit více než Windows XP MK2 úplně jiný systém, trochu jako upgrade z mk1 do cortina MK2 prostě jiný karoserie všichni stejný vespod hej, ale její pěkně vypadající o / s a líbí se mi tak jak dostat pochvalu ode mne
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Kdyby Vista, kdy vyšel první použil jsem ho na dva týdny, a vrátil se k XP. V té době, kdy Vista byla nová věc, kterou mnoho tiskáren nebude fungovat a některé ISP nevěděl, jak se tam dostat program instalován na počítači, abyste byli více či méně na vlastní pěst. Tak jsem se vrátil k XP, kde bych mohl ještě načíst některé staré hry, že Vista nebude možné spustit. Možná, že po pěti letech, všechny problémy, bude vypracován systém Vista pak se budu snažit to znovu. |
|
| |||
| |||
| Citace:
. |
|
| |||
| |||
| Dávám přednost stále ve Windows XP SP2, zejména version.I don't really, jako jsou Windows Vista, protože má spoustu chyb a je sní hodně paměti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| xp pro dobře, co os! bin jsme zabředli to už celé roky .. VISTA já osobně lásky! ok ks specifikace musí být aľ dnem, ale přijdou na okna vždy nutné některé oční candy.as s novým OS bude existovat chyby, ale pamatuji si, že je minutami.uvidíme xp vista teď myslím není špatný začátek, a mě to těší na okna 7. Vždycky jsem říkal, že je třeba větší možnosti přizpůsobení pro pokročilé uživatele, že cant live without tam pc a internet .. jako já ;-) více regedits? žádná třetí osoba kultura počítače .. ano, prosím já mít průhled konečný běžel na 2 GHz 1 GB RAM 128MB grafická karta bez problémů rychlost byla více než přijatelná
|
| |||
| |||
| nejnovější hry potřebují větší a výkonnější počítače, takže to nejnovější operační systém, proč si myslíte, že XP je tak rychlý, ..... neboť byl navržen pro počítače propuštěn 2001, nezapomeňte xp vypadal jako prase paměti v roce 2001 a dnes je průhled, protože jeho poslední věc, a abych byl upřímný, spuštění Vista s 1GB pokuty, pokud na vaší pomocí pevné disky SATA, rozdíl mezi SATA a IDE je propastný rozdíl, i tryed pomocí průhled s 2GB paměti, a já přesto podařilo dostat se bez stránkovacího souboru, ive got 4gb nyní, a nijak se to zpomalilo, nezapomeňte tento operační systém přizpůsobí vašemu systému. pokud jste defrag regually to dělá obrovské rozdíly, nezapomeňte si Service Pack 1, a všechny aktualizace ovladačů a budete v pořádku. |
|
| |||
| |||
| XP je klasika. i like Aero vlastnost 'Vista' a všechny strany gagdets u může mít až. Nejste si jisti, který z nich se mi líbí, ale nejlepší v okamžiku, I am using Vista. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Vista na Macu? | lglg77 | Linux & Alternativní OS | 3 | 1.listopadu 2009 07:55 |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Nelze nainstalovat Windows Vista nebo Windows 7 | jimbeis462 | Operační systémy Windows | 22 | 15. května 2009 01:56 |
| Windows Vista 64 a XP 32 | Razer | Operační systémy Windows | 2 | 13. leden 2009 06:56 |
| Windows Vista | Závada | Operační systémy Windows | 26 | 7. červen 2007 03:42 |
| Thread Nástroje | |
| |