![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| τι πιστεύετε παιδιά σχετικά με τα Windows xp-είναι καλύτερο ή Windows Vista είναι καλύτερα στην προσωπική μου εμπειρία και τα δύο είναι καλά στο δρόμο τους. σημαίνει ότι τα παράθυρα xp-είναι καλύτερα σε επιχειρήσεις και Windows Vista είναι καλύτερα στο σπίτι. έτσι είμαι χρησιμοποιώντας τόσο το λειτουργικό σύστημα αυτή τη στιγμή. τι νομίζετε παιδιά; |
|
| |||
| |||
| Είχα λιγότερα προβλήματα με xp για τα πάντα, αλλά ακόμα id κολλήσει με vista τώρα. |
|
| |||
| |||
| Προσωπικά προτιμώ το κλασικό Windows XP:) Είχα Vista στο lap-top μου προ-εγκατεστημένο και ι didnt αρέσει. Έτσι, πήρα απαλλαγούμε από αυτό και να την αντικαταστήσει με XP Home Edition. Ο λόγος που δεν μου αρέσει Vista είναι μαρούλι χρησιμοποιεί πάρα πολύ Ram! Θα χρησιμοποιηθεί για χρήση photoshop πολλά και Vista που χρησιμοποιούνται για χρήση περισσότερο από το 60% της CPU. XP χρησιμοποιεί λιγότερο. Το πράγμα που μου αρέσει για Vista είναι το περιβάλλον. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive πήρε XP Pro στην επιφάνεια εργασίας και μακρινή θέα σπίτι premium στο φορητό μου? Και μου αρέσει τόσο, λυπάμαι να καθίσει στο φράκτη, αλλά τους λόγους μου για αυτό είναι, XP Pro αγάπη μου, μαρούλι im ώστε να χρησιμοποιήσει το χρησιμοποιεί, είναι αντίθετο στην ομαλή pc μου, μπορώ να παίξω ακόμη τα τελευταία παιχνίδια σε αυτό, και σταθερή του μετά από ένα κακό ξεκίνημα της τώρα ένα πάρα πολύ καλό o / s Vista, μισούσε στην αρχή, αλλά το πιο i χρησιμοποίησε το πιο μου άρεσε περισσότερο αλλά πραγματοποίησε ένα xp mk2 παράθυρα του από μια άνευ ετέρου διαφορετικό σύστημα, κάπως σαν αναβάθμιση από MK1 σε ένα Cortina mk2 απλώς ένα διαφορετικό bodyshell όλα κάτω από την ίδια αλλά hey του ένα ωραίο αναζητούν o / s και αυτό μου αρέσει τόσο ώστε να τα μπράβο από μένα
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Είχε Vista, όταν για πρώτη φορά βγήκε το χρησιμοποίησα για δύο εβδομάδες και πήγε πίσω σε XP. Εκείνη την εποχή όταν ήταν Vista το νέο πράγμα πολλά τυπογραφεία δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει και ορισμένες ISP δεν ήξερα πώς να πάτε εκεί πρόγραμμα εγκατεστημένο στον υπολογιστή έτσι ώστε να ήταν περισσότερο ή λιγότερο για το δικό σας. Έτσι πήγα πίσω στο XP όπου μπορώ να φορτίο ακόμη ορισμένα από τα παλιά παιχνίδια που Vista δεν θα τρέξει. Ίσως μετά από πέντε χρόνια όλα τα προβλήματα που θα εκπονηθεί από Vista τότε εγώ θα προσπαθήσω ξανά. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
. |
|
| |||
| |||
| Προτιμώ ακόμα στο Windows XP SP2 και ιδίως το version.I δεν είναι πραγματικά όπως τα Windows Vista, επειδή έχει πολλά σφάλματα και να τρώει πολλή μνήμη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro καλά τι ένα λειτουργικό σύστημα! bin έχουμε κολλήσει με αυτό για πολλά χρόνια τώρα .. VISTA εγώ προσωπικά αγάπη! ok pc specs πρέπει να είναι μέχρι σήμερα, αλλά εμφανίζονται στα παράθυρα έχει χρειάζεται πάντα κάποια candy.as μάτι με κάθε νέο λειτουργικό σύστημα θα υπάρξουν σφάλματα, αλλά θυμάμαι xp τους είχαν days.i νομίζω vista τώρα δεν είναι μια κακή αρχή και είμαι τόσο ανυπομονησία σε παράθυρα 7. Ανέκαθεν έλεγα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη επιλογές προσαρμογής για τις πιο προηγμένες επίκλιση που ζουν δεν υπάρχει pc χρήστες και internet .. σαν εμένα ;-) δεν υπερβαίνει regedits; δεν περισσότερες τρίτες softwear μέρος .. ναι, παρακαλείσθε να Έχω έτρεξε Vista Ultimate σε ένα κριάρι 2GHz 1GB 128MB κάρτα γραφικών με ταχύτητα πρόβλημα δεν ήταν κάτι περισσότερο από αποδεκτή
|
| |||
| |||
| τα τελευταία παιχνίδια χρειάζονται όλο και πιο ισχυροί υπολογιστές, το ίδιο κάνει και το αργότερο OS, γιατί νομίζετε ότι XP είναι τόσο γρήγορα ..... επειδή σχεδιάστηκε για έναν υπολογιστή που κυκλοφόρησε το 2001, dont ξεχάστε xp φαινόταν σαν γουρούνι μνήμης, το 2001, και τώρα μακρινή θέα είναι επειδή το τελευταίο πράγμα του, και για να είμαι ειλικρινής, θα τρέξει vista με 1GB πρόστιμο, αν σας χρησιμοποιώντας δίσκους SATA, το διαφορά μεταξύ SATA και IDE κάνει τον κόσμο της διαφοράς, θ Tryed χρησιμοποιώντας vista με 2GB μνήμης, και κατάφερα να το χρησιμοποιήσει με το αρχείο δεν σελίδα, Ive πήρε 4GB τώρα, και σε καμία περίπτωση δεν έχει επιβραδυνθεί, dont ξεχάστε το OS προσαρμόζεται στο σύστημά σας. αν defrag regually κάνει μια τεράστια διαφορά, dont ξεχάστε το Service Pack σας 1, και όλες τις ενημερώσεις σας οδηγό και εσείς θα πάνε καλά. |
|
| |||
| |||
| XP είναι ένα κλασικό. i like χαρακτηριστικό Aero «παραθύρων» και όλα τα πλευρά u gagdets μπορεί να έχει επάνω. Δεν είστε σίγουροι ποιο μου αρέσει το καλύτερο, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι με Vista. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα Windows Vista στο Mac; | lglg77 | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 1 Νοεμβρίου 2009 07:55 |
| Service Pack 2 για Windows Server 2008 και Windows Vista | Bubba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 27 Μαΐου 2009 08:22 |
| Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση των Windows Vista ή το Windows 7 | jimbeis462 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 22 | 15 Μαΐου 2009 01:56 |
| Windows Vista 64 και XP 32 | Razer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 13 Ιαν 2009 06:56 |
| Windows Vista | Πρόβλημα | Λειτουργικά συστήματα Windows | 26 | 7 Ιουν 2007 03:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |