manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Što mislite Između Windows Xp Vers Vista?

Reply

Thread Tools
Old 2. ožujka 2009, 14:42
Novi član grupe

Default Što mislite Između Windows Xp Vers Vista?

što mislite o dečki Windows-xp je bolji ili Windows Vista je bolji u moje osobno iskustvo kako su dobri na svoj put. to znači da je windows-xp je bolje u Business i Windows Vista je bolji u kući. pa ja sam koristeći oba operacijskom sustavu upravo sada.
što mislite dečki?
Old 2. ožujka 2009, 14:52
Donatorska Grupa

Sam imao manje problema s xp na sve, ali još uvijek id štap sa vidik sada.
Old 2. ožujka 2009, 15:18
Novi član grupe

Osobno sam radije klasičan Windows XP:)

Imao sam Vidik na temelju moj laptop pre-Installer i didnt like it. Dakle, ja je dobio osloboditi od Internet i zamijenite ga sa XP Home Edition. Razlog mi se ne sviđa Vista je cos to koristi previše Ram!
JA naviknut iskoristiti puno Photoshop i Vista naviknut iskoristiti više od 60% CPU-a. XP koristi manje.

Što mi je činiti poput o Vista sučelje. :)
Old 2. ožujka 2009, 15:54
Donatorska Grupa

Ive je dobio xp pro na desktop i vidik home nagrada na moj laptop, i volim obje, žao mi je sjediti na ogradi, ali moj razlozi za to su,
Xp pro volim, cos im na taj način iskoristiti da ga koristi, Internet runs glatko na moj pc, ja još uvijek može igrati najnovije igre na Internet, i stabilne nakon lošeg početka svoje sad prokleto dobro o / s
Vista, mrzili na početku, ali ja to više koristi više mi se svidjela ali je shvatila da je to više nego što Windows xp MK2 izravnu drugom sustavu, malo kao nadogradnju iz MK1 MK2 do Cortine samo drugačiji bodyshell svi isti ispod
ali hej svoj ljepuškast o / s i ja sličan to tako oboje dobiti thumbs up od mene

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 2. ožujka 2009, 20:34
Member Group

Je Vidik našto Internet najprije je došao vanjska strana sam ga koristiti za dva tjedna i je otišao leđa to XP. U ono vrijeme kada Vista je nova stvar mnogi pisača ne bih raditi i neki ISP-a nisu znali kako doći program instaliran na računala, tako da su bili više ili manje sami.
Na taj način JA je otišao leđa to XP, gdje sam još uvijek možete učitati neke od starih igara da Vista neće prikazivati.
Možda nakon pet godina svi problemi će biti izrađen od Vidik onda ću probati opet.
Old 3. ožujka 2009, 01:36
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by hopthwoks View Post
Je Vidik našto Internet najprije je došao vanjska strana sam ga koristiti za dva tjedna i je otišao leđa to XP. U ono vrijeme kada Vista je nova stvar mnogi pisača ne bih raditi i neki ISP-a nisu znali kako doći program instaliran na računala, tako da su bili više ili manje sami.
Na taj način JA je otišao leđa to XP, gdje sam još uvijek možete učitati neke od starih igara da Vista neće prikazivati.
Možda nakon pet godina svi problemi će biti izrađen od Vidik onda ću probati opet.
U 5 godina biti obličje at tvoj W7 ne vidik .
Old 3. ožujka 2009, 03:57
Novi član grupe

Draža mi još uvijek u sustavu Windows XP SP2 posebno version.I dont 'stvarno poput Windows Vista, jer ima puno bugova i pojede puno memorije.
Old 3. ožujka 2009, 09:54
Donatorska Grupa

xp pro dobro što os! mi bin zaglavi sa Internet za godina zatim VISTA .. ja osobno volim! ok PC specifikacije moraju biti upto date, ali dolaze na prozorima je uvijek potreban neki oka candy.as s bilo kojim novim OS održat će se bugovi ali ja sjećati xp ih days.i mislite vidik sada nije loš početak i sam tako veseli Windows 7. Uvijek sam govorio da treba biti više mogućnosti prilagodbe za naprednije korisnike koji ne mogu živjeti bez tamo pc i internet .. poput mene ;-) više regedits? nema više trećoj softwear .. da, molim imam early vidik konačan na 2GHz 1GB ram 128mb grafička kartica bez problema brzina je bila više nego prihvatljiva

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.34GHZ overclockane! Athlon64 3000 +
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1,50 gig DDR
Grafička kartica (e):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY zrakom hlađeni heatsink
Network / Internet:
djevica 50mbps
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Prozor je 7 Ultimate
Old 3. ožujka 2009, 10:49
Member Group

najnoviji igre treba sve više i više moćna računala, tako da se najnoviji OS, zašto mislite xp je tako brzo ..... jer je dizajniran za računar izlazi 2001, ne zaboravite xp činilo kao memorija svinja u 2001, a sada je vidik jer njegov najnoviji stvar, a da budem iskren, te trčanje vidik sa 1GB fino, ako je vaš pomoću SATA diska, Razlika između SATA i IDE čini svijet razlika, ja tryed koristeći vidik sa 2GB memorije, a ja ipak uspio ga koristiti bez stranica varalica, ive got 4GB sada, i ni na koji način ga je usporio, da ne zaboravite ovaj OS prilagođava vašem sustavu.

ako prevariti regually čini masivni razlika, ne zaboravite Service pack 1, i sve svoje ažuriranja upravljačkog programa i vas će biti u redu.
Old 3. ožujka 2009, 12:33
Novi član grupe

XP je klasik. ja poput Vidik ' "Aero" lik i sve u stranu gagdets može imati do.
Niste sigurni što neki kao što sam najbolje, ali u ovom trenutku ja sam koristeći Vidik.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows Vista na Mac? lglg77 Linux OS i alternativna 4 27 studeni 2009 16:47
Servisni paket 2 za Windows Server 2008 i Windows Vista Bubba Windows Operating Systems 4 27. svibanj 2009 08:22
Ne možete instalirati sustav Windows Vista ili Windows 7 jimbeis462 Windows Operating Systems 22 15. svibanj 2009 01:56
64 Windows Vista i XP 32 Razer Windows Operating Systems 2 13 siječanj 2009 06:56
Windows Vista Glitch Windows Operating Systems 26 7. lipnja 2007 03:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.