![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mit gondol arról srácok Windows XP vagy a Windows Vista jobb, jobb, az én személyes tapasztalataim is jók, a maga módján. azt jelenti, hogy a windows xp-jobb a Business és Windows Vista jobb otthon. így én is használó operációs rendszer most. mit gondoltok srácok? |
|
| |||
| |||
| Én ezt kevésbé probléma xp mindent, de még mindig maradj id kilátás most. |
|
| |||
| |||
| Személy szerint én inkább a klasszikus Windows XP:) Én is Vista-m laptop előre telepített és én didnt like it. Tehát, kaptam tőle megszabadulni, és helyette XP Home Edition. Azért nem szeretem Vista mert ez használ túl sokat Ram! ÉN hozzászokott használ photoshop sokat és Vista használ több mint 60%-os CPU. XP használ kevesebb. A dolog, amit kedvelek a Vista az interfész. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive got XP Pro az asztali és a Vista Home Premium az én-m laptop, és szeretem is, sajnálom, hogy üljön le a kerítést, de az én oka van, XP Pro szeretek, mert im so felhasználása használatát, ez fut sima PC-m, még most is a legújabb játékokat játszani rajta, és annak stabil a rossz után kezdhesse meg most egy baromi jó o / s Kilátás, utáltam az elején, de még én használt ez annál jobban tetszett, de felismerte, hogy inkább a Windows XP mk2-nél, hogy kifejezetten eltérő rendszer, kicsit olyan, mint egy upgrade Mk1 egy mk2 cortina csak egy másik karosszéria mindegy alatta de hé, hogy egy szép látszó o / s és ez tetszik nekem, így mindkét kap a remek tőlem
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Vista volt, amikor először jött ki használtam két hétig és visszament XP. Abban az időben, amikor Vista volt az új dolog, sok nyomtató nem dolgoznak, és az ISP nem tudja, hogyan juthat el a program telepítve van a számítógépen, így többé-kevésbé meg maga. Így mentem vissza XP hol is betölt néhány régi játékok Vista nem fog futni. Lehet, hogy öt év elteltével minden problémát dolgoznak ki a Vista, akkor megpróbálom újra. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
. |
|
| |||
| |||
| Inkább továbbra is a Windows XP SP2 elsősorban a version.I nem szereti a Windows Vista, mert van egy csomó hibát, és azt eszik sok memóriát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro is, mi az az OS! mi bin megragadt vele már évek óta .. VISTA én személyesen szerelem! ok pc specs kell upto, de olyan gyerünk ablakok mindig szükség van néhány szem candy.as minden új operációs rendszer nem lesz hiba, de én emlékszem rájuk xp volt kilátás ma órával ezelőtt Szerintem nem rossz a kezdő és vagyok annyira vártam a Windows 7. Én mindig azt mondta, van szükség, hogy több testreszabási lehetőségek a haladó felhasználók számára, hogy vidám élni anélkül, PC és internet .. olyan, mint én ;-) többé regedits? nem több, harmadik fél szoftver .. igen, kérjük, nekem van kilátás végső futott egy 2 GHz 1GB RAM 128MB-os grafikus kártya nincs probléma sebessége több, mint elfogadható
|
| |||
| |||
| a legújabb játékokat kell több és nagyobb teljesítményű számítógépek, így nem a legújabb operációs rendszer, miért gondolja xp van olyan gyorsan ..... mert célja, hogy egy számítógép megjelent 2001-ben, ne feledd xp tűnt, mint egy memória disznó 2001-ben, és most kilátás van, mert a legutolsó dolog, és hogy őszinte legyek, futtatja a Vista-val 1GB finom, ha a SATA meghajtót használ, az különbség a SATA és IDE teszi a világot a különbség, én tryed használ kilátás-val 2 GB memória, és még mindig sikerült használni és nincs lapozófájl, ive got 4 GB-os most, és semmilyen módon nem lassult, ezt ne feledd OS alkalmazkodik a rendszer. ha sikkaszt regually teszi egy hatalmas különbség, ne feledd el a Service Pack 1, valamint az összes illesztőprogram-frissítések és akkor minden rendben lesz. |
|
| |||
| |||
| XP van egy klasszikus. i like Vista "Aero" funkciót, és az összes oldalon gagdets u lehet fel. Nem biztos benne, melyik tetszik a legjobban, de abban a pillanatban I am using Vista. |