![]() |
|
| |||
| |||
| מה אתה חושב על החבר 'ה-Windows XP הוא טוב יותר או Windows Vista הוא טוב יותר מניסיוני האישי שני טובים בדרך שלהם. זה אומר-Windows XP היא טובה יותר בעסק ו-Windows Vista הוא יותר טוב בבית. אז אני משתמש הן מערכת ההפעלה עכשיו. מה אתה חושב על החבר 'ה? |
|
| |||
| |||
| היו לי בעיות עם XP פחות על הכל, אבל עדיין מזהה מקל עם Vista עכשיו. |
|
| |||
| |||
| באופן אישי אני מעדיף את הקלאסי של Windows XP:) היה לי Vista מראש על המחשב הנייד שלי מותקנות didn't ואני אוהב את זה. אז, אני חייב להיפטר ממנו ולהחליפו XP Home Edition. הסיבה שאני לא אוהב Vista היא cos היא משתמשת יותר מדי רם! נהגתי להשתמש הרבה photoshop ו-Vista נהגו להשתמש יותר מ -60% של המעבד. XP משתמשת פחות. הדבר שאני עושה כמו על Vista הוא ממשק המשתמש. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אייב יש פרו XP על שולחן העבודה של Windows Vista Home Premium על הנייד שלי, ואני אוהב את שניהם, מצטער לשבת על הגדר, אבל הסיבות לכך הן שלי, אני אוהב XP Pro, cos im כדי להשתמש כדי להשתמש בו, זה פועל חלק על המחשב שלי, אני עדיין יכול לשחק את המשחקים האחרונים על זה, ויציב שלה לאחר תחילת רע עכשיו O שלה ממש טוב / s Vista, שנאתי את זה בהתחלה, אבל אני עוד פעם זה אני יותר אוהב אבל הבנתי יותר שלה Windows XP Mk2 מאשר במערכת הסף, קצת כמו השדרוג שונה ממה שהיה קורטינה MK1 ל Mk2 רק bodyshell אחרת כולם אותו דבר מתחת אבל היי שלה נחמדה O / s ו אני אוהב את זה כל כך לקבל את שניהם מצוין ממני
|
| |||
| |||
| היה זה הראשון Vista כאשר יצא השתמשתי בו במשך שבועיים וחזרתי ל-XP. באותו זמן כאשר ויסטה היה הדבר חדש למדפסות רבים לא יעבוד וכמה ISP לא יודע איך להגיע לשם תוכנית מותקנת במחשבים אז היית פחות או יותר על שלך. אז חזרתי ל-XP שבו אני עדיין יכול לטעון כמה משחקים ישנים כי Vista לא יפעל. אולי אחרי חמש שנים את כל הבעיות יעובדו של Vista אז אני אנסה את זה שוב. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
. |
|
| |||
| |||
| אני מעדיף עדיין של Windows XP SP2 ובמיוחד version.I לא ממש אוהב Windows Vista כי יש לו הרבה באגים והיא אוכלת הרבה זיכרון. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב מה XP Pro מערכת הפעלה! בן אנחנו תקועים עם זה כבר כמה שנים .. VISTA אני אישית אוהבת! מפרט PC אישור צריך להיות התאריך upto אבל לבוא על חלונות תמיד זקוק לקצת candy.as עין עם כל מערכת הפעלה חדשה יהיו באגים אבל אני זוכר אותם היה XP days.i חושב Vista כרגע היא לא התחלה רעה כל כך, ואני מצפה בכליון עיניים ל-Windows 7. תמיד אמרתי יש צורך יותר אפשרויות להתאמה אישית עבור משתמשים מתקדמים יותר זה לחיות בלי צביעות יש PC ו .. האינטרנט כמוני ;-) אין regedits יותר? לא יותר softwear צד שלישי .. כן בבקשה אני רץ על Vista Ultimate אייל 2GHz 1GB 128mb כרטיס גרפי עם מהירות אין בעיה היה יותר מקובל
|
| |||
| |||
| את המשחקים האחרונים צריכים יותר ויותר מחשבים רבי עוצמה, כך גם מערכת ההפעלה האחרונה, למה אתה חושב XP היא כל כך מהר ..... כי זה היה מיועד למחשב שוחרר 2001, dont לשכוח XP נראה כמו חזיר זיכרון בשנת 2001, ועכשיו Vista היא כי הדבר האחרון שלה, ולמען האמת, אתה מפעיל את Vista עם 1GB בסדר, אם השימוש שלך כונני SATA, ההבדל בין SATA ו-IDE הופכת את העולם של ההבדל, אני משתמש tryed Vista עם 2GB זיכרון, ואני עדיין הצליח להשתמש בו עם הקובץ לא דף, ive יש 4GB עכשיו, בשום אופן זה יש האטה, dont לשכוח את מערכת ההפעלה מתאים למערכת שלך. אם אתה Defrag regually זה הבדל עצום, dont לשכוח את ה-Service Pack 1 שלך, ואת כל העדכונים הנהג שלך, ואתה תהיה בסדר. |
|
| |||
| |||
| XP היא הקלאסית. אני אוהב את התכונה של ויסטה 'Aero' וכל צד gagdets U יכול להכיל. לא בטוח איזה אחד אני אוהב את הטוב ביותר אבל כרגע אני משתמש ב Vista. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows Vista ל-Mac? | lglg77 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 4 | 27 נובמבר 2009 16:47 |
| Service Pack 2 עבור Windows Server 2008 ו-Windows Vista | Bubba | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -27 במאי 2009 08:22 |
| אין אפשרות להתקין את Windows Vista או ב-Windows 7 | jimbeis462 | מערכות ההפעלה Windows | 22 | ה -15 במאי 2009 01:56 |
| 64 ו-Windows Vista XP 32 | Razer | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 13 ינואר 2009 06:56 |
| Windows Vista | תקלה | מערכות ההפעלה Windows | 26 | 7 יוני 2007 03:42 |
| שרשרת כלים | |
| |