mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

What Do You Think tarp Windows XP Vers Vista?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 2, 2009, 14:42
Naujas Narys

Default What Do You Think tarp Windows XP Vers Vista?

Ką manote vaikinai apie Windows XP yra geriau ar "Windows Vista" yra geriau, mano asmeninė patirtis ir geri jų kelyje. tai reiškia, kad Windows XP yra geresnis verslo ir Windows Vista yra geriau namo. todėl aš naudoju tiek operacinėje sistemoje jau dabar.
What do you think guys?
Old Kovas 2, 2009, 14:52
Donorų grupės

Turėjau mažiau problemų su XP dėl visko, tačiau vis ID Stick su Vista dabar.
Old Kovas 2, 2009, 15:18
Naujas Narys

Asmeniškai aš norėčiau, kad klasikinis "Windows XP":)

Turėjau Vista mano nešiojamas instaliuotas ir didnt I like it. Taigi, aš atsikratyti ir pakeisti ją su XP Home Edition. Todėl man nepatinka Vista cos ji naudoja per daug RAM!
I used naudotis Photoshop partija ir "Vista" naudojama naudoti daugiau nei 60% CPU. XP naudoja mažiau.

Kas man patinka apie Vista "sąsajos. :)
Old Kovas 2, 2009, 15:54
Donorų grupės

Ive got XP Pro ant darbastalio ir Vista Home Premium mano nešiojamas, ir man patinka abu, gaila, kad sėdi ant tvoros, bet mano priežastys yra
XP Pro, i love, cos Im so naudoti jį naudoti, jis veikia sklandžiai ant mano PC, aš vis dar galite žaisti naujausius žaidimus ant jo, o jo stabilus po blogos pradžios jos dabar Damn good o / s
Vista nekenčiau jį pradėti, bet daugiau aš jį labiau man patiko, bet suvokė, jos daugiau "Windows XP MK2 kaip visiškai skirtingos sistemos, bitas, kaip atnaujinti MK1 į MK2 Cortina tik skirtingos kėbulo betgi po
bet hey jos gerai atrodo o / s ir man patinka tai, kad abu gauti thumbs up from me

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Kovas 2, 2009, 20:34
Narys

Buvo Vista, kai ji pirmą kartą išėjo aš tai dvi savaites ir grįžau prie XP. Tuo metu, kai Vista buvo naujas dalykas, daug spaustuvininkai būtų ne darbo, o kai tiekėjas nežinojo, kaip ten nuvykti, programa įdiegta kompiuteryje, todėl jūs daugiau ar mažiau savo nuožiūra.
Taigi, aš grįžau į XP, jei aš vis dar galite įkelti kai kurių senų žaidimų, kad Vista neveiks.
Gal po penkerių metų visos problemos bus parengtas Vista tada aš pabandyti.
Old Kovas 3, 2009, 01:36
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by hopthwoks View Post
Buvo Vista, kai ji pirmą kartą išėjo aš tai dvi savaites ir grįžau prie XP. Tuo metu, kai Vista buvo naujas dalykas, daug spaustuvininkai būtų ne darbo, o kai tiekėjas nežinojo, kaip ten nuvykti, programa įdiegta kompiuteryje, todėl jūs daugiau ar mažiau savo nuožiūra.
Taigi, aš grįžau į XP, jei aš vis dar galite įkelti kai kurių senų žaidimų, kad Vista neveiks.
Gal po penkerių metų visos problemos bus parengtas Vista tada aš pabandyti.
Per 5 metus savo pateksite į W7 ne Vista .
Old Kovas 3, 2009, 03:57
Naujas Narys

Norėčiau dar Windows XP SP2, ypač version.I don't really like Windows Vista, nes ji turi daug klaidų, ir jis valgo atminties daug.
Old Kovas 3, 2009, 09:54
Donorų grupės

XP Pro ir kas OS! mes bin pakimba su juo metų .. VISTA aš asmeniškai meilės! Gerai PC specifikacijas turi būti net iki dienos, bet come on Windows visada reikia kai akys candy.as su bet kuria nauja OS bus klaidų, bet aš atsimenu XP turėjo juos days.i manau dabar Vista nėra bloga pradžia, ir aš taip laukiu Windows 7. Aš visada sakiau, ten reikia daugiau pritaikymo galimybių labiau pažengusiems vartotojams, kad negaliu gyventi be kompiuterio ir interneto ten .. kaip man ;-) ne daugiau regedits? ne daugiau trečiųjų šalių softwear .. Taip, prašom Aš RAN Vista Ultimate dėl 2GHz 1GB RAM 128 MB graphics card jokių problemų greitis buvo daugiau nei priimtinas

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Old Kovas 3, 2009, 10:49
Narys

naujausi žaidimai turi vis daugiau ir daugiau galingų kompiuterių, todėl ji ne vėliau kaip OS, tai kodėl manote, kad XP taip greitai ..... nes jis buvo sukurtas kompiuteris išleista 2001 m., nepamirškite XP atrodė atminties Bora 2001 m., o dabar Vista yra, nes jo naujausias dalykas, ir būti sąžiningi, galite paleisti Vista su 1GB bauda, jei jūsų naudojant SATA, skirtumas tarp SATA ir IDE, todėl skirtumas pasaulyje, aš tryed naudoti Vista su 2 GB atminties, o aš vis tiek sugebėjo jį naudoti su ne puslapio failo, Ive got 4GB dabar, ir jokiu būdu ji buvo sulėtėjo, nepamirškite šios OS prisitaiko prie jūsų sistemos.

Jei Jūs Defrag regually ji daro didžiulį skirtumą, nepamirškite savo Service Pack 1 ", ir visos tvarkyklės atnaujinimai ir jums bus gerai.
Old Kovas 3, 2009, 12:33
Naujas Narys

XP klasika. I like Vista "Aero" funkcija, ir visi pusėje gagdets ir gali turėti ne daugiau.
Nežinote, vienas man labiausiai patiko, bet šiuo metu aš naudoju Vista.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows Vista į Mac? lglg77 Linux & Alternative OS 4 Lapkritis 27, 2009 16:47
Service Pack 2 Windows Server 2008 ir Windows Vista Bubba Windows "operacinės sistemos 4 Gegužė 27, 2009 08:22
Nepavyksta įdiegti "Windows Vista ar Windows 7 jimbeis462 Windows "operacinės sistemos 22 Gegužė 15, 2009 01:56
Windows Vista "64 ir XP 32 Razer Windows "operacinės sistemos 2 13 sausis 2009 06:56
"Windows Vista" Glitch Windows "operacinės sistemos 26 7 birželis 2007 03:42
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.