![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ko jūs domājat guys par Windows XP ir labāks vai Windows Vista ir labāka manā personiskā pieredze gan ir labs savā veidā. tas nozīmē, ka Windows XP ir labāk Business un Windows Vista ir labāk mājās. tāpēc es esmu, izmantojot gan operētājsistēmas tiesības tagad. What do you think guys? |
|
| |||
| |||
| Man bija mazāk problēmu ar xp par visu, bet id joprojām stick ar vista tagad. |
|
| |||
| |||
| Personīgi es gribētu classic Windows XP:) Man bija Vista savu klēpjdatoru iepriekš uzstādītas un I didn't like it. Tātad, es vaļā no tās nozīmi un aizstāt to ar XP Home Edition. Iemesls man nepatīk Vista cos tā izmanto pārāk daudz Ram! Es mēdzu izmantot photoshop daudz un Vista izmanto izmantot vairāk nekā 60% no CPU. XP izmanto mazāk. Lieta man patīk Vista ir interfeiss. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive got xp pro uz galda un Vista Home Premium par manu portatīvo datoru, un man patīk gan žēl sēdēt uz žoga, bet mans iemesli ir, Xp pro i love, cos im tā izmanto, lai, izmantojot, tā darbojas gludu manā pc, es varu vēl spēlēt jaunākās spēles uz tā, un tās stabilu pēc slikti sākt to tagad damn laba o / s Vista, ienīda tas ir sākums, bet vairāk es to izmantoja, vēl man patika, bet realizēt tās vairāk windows xp MK2 nekā tieši atšķirīgo sistēmu, bit kā paaugstināt no MK1 uz MK2 Cortina tikai dažādi virsbūves visas pašā apakšā bet hey tās nice looking o / s un man tas patīk, lai gan iegūt thumbs up no manis
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Bija Vista, kad tā pirmo reizi iznāca es to izmantoja divas nedēļas, un devos atpakaļ uz XP. Tajā laikā, kad Vista bija jauna lieta, daudzi printeri nedarbosies un daži ISP nezināja, kā tur nokļūt programma instalēta datoros, lai jūs vairāk vai mazāk par savu. Tāpēc es devos atpakaļ uz XP, ja es vēl slodze dažas vecās spēles, kas Vista nedarbosies. Varbūt pēc pieciem gadiem visas problēmas tiks izstrādāta Vista tad es mēģināšu vēlreiz. |
|
| |||
| |||
| Quote:
. |
|
| |||
| |||
| Es gribētu vēl Windows XP, jo īpaši SP2 version.I nav patiešām patīk Windows Vista, jo tai ir daudz bugs, un tā ēd daudz atmiņas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| xp pro Nu ko os! mēs bin ko iesākt ar to gadus .. VISTA Man personīgi patīk! ok pc specs būt līdz pat dienai, bet gan uz logiem vienmēr ir nepieciešami daži acu candy.as ar jebkuru jaunu os būs bugs bet es atceros xp bija viņiem days.i domāju, ka vista tagad nav slikts sākums un esmu tik cer līdz 7 logiem. Es vienmēr teica, ka nepieciešams vairāk pielāgošanas iespējas vairāk pieredzējušiem lietotājiem, kas aprunāt dzīvot bez tur datoru un interneta .. kā man ;-) ne vairāk regedits? ne trešā persona softwear .. jā, lūdzu, i have ran Vista Ultimate uz 2GHz 1gb ram 128mb grafiskā karte ar nekādu problēmu ātrums bija vairāk nekā pieņemams
|
| |||
| |||
| jaunākās spēles vajadzīga arvien jaudīgāku datoru, lai tas jaunāko OS, kāpēc jūs domājat xp tik ātri ..... jo tas bija paredzēts dators atbrīvots 2001, dont aizmirst xp likās atmiņa vepris 2001.gadā, un tagad skats ir tāpēc, ka pēdējā lieta, un ja godīgi, palaižot vista ar 1GB naudas soda apmēru, ja Jūsu izmantojot SATA diskus, atšķirība starp SATA un IDE padara pasauli starpība, i tryed izmantojot Vista ar 2GB atmiņas, un es joprojām spēja izmantot to bez lapas failu, ive got 4GB tagad, un nekādā veidā nav tas palēninājās, dont aizmirst OS pielāgojas jūsu sistēma. ja jūs defrag regually tas rada milzīgas atšķirības, dont aizmirsis savu Service Pack 1, un visas savas vadītāja atjauninājumus un jūs soda naudu. |
|
| |||
| |||
| XP ir klasika. i like Vista's "Aero" īpašība, un visi sānu gagdets u var būt līdz. Nav pārliecināts, kura man patīk vislabāk, bet šobrīd es lietoju Vista. |
![]() |
|
| Bookmarks |