rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Co sądzisz Między Windows Xp Vers Vista?

Reply

Narzędzia wątku
Old 2 marca 2009, 14:42
Nowe państwa grupy

Co sądzisz o guys Windows XP jest lepszy lub Windows Vista jest lepszy w moim osobistym doświadczeniem oba są dobre na swój sposób. Oznacza to, że Windows XP jest lepszy w biznesie, Windows Vista jest lepszy w domu. więc używam obu systemów operacyjnych w tej chwili.
what do you think guys?
Old 2 marca 2009, 14:52
Grupa dawcy

Miałem mniej problemów z XP na wszystko, ale id nadal trzymać się widok teraz.
Old 2 marca 2009, 15:18
Nowe państwa grupy

Osobiście preferuję klasyczny Windows XP:)

Miałem Vista na moim laptopie fabrycznie zainstalowane i didnt like it. Tak, mam go pozbyć i zastąpić go XP Home Edition. Dlatego nie lubię Vista jest cos używa zbyt wiele Ram!
Ja używałem photoshop partii i Vista używałem ponad 60% CPU. XP zużywa mniej.

Co robię, jak o Vista jest interfejs. :)
Old 2 marca 2009, 15:54
Grupa dawcy

Ive got XP Pro na pulpit i ognisko domowe Vista na moim laptopie, i lubię zarówno przykro siedzieć na płocie, ale moje powody to,
XP Pro love, cos im więc użyć do jej stosowania, to działa na moim komputerze gładka, mogę nadal grać w najnowsze gry na nim, a jej stabilność po złym początku jej teraz o damn good / s
Vista, nienawidzili go na początku, ale bardziej ja używany ono bardziej lubiłem ale zdawała sobie sprawę jej więcej niż Windows XP mk2 wręcz system inny, trochę aktualizacji z mk1 do mk2 Cortina tylko różne karoserię wszystko jedno pod
but hey jego estetyzacja o / s and I like it so Oboje się thumbs up from me

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Old 2 marca 2009, 20:34
Członek grupy

Gdyby Vista po raz pierwszy wyszedł użyłem go dwa tygodnie i wróciłem do XP. W tej chwili Vista została nowa rzecz wielu drukarek nie pracy i niektórych ISP nie wiem jak się tam dostać program zainstalowany na komputerach, więc mniej lub więcej na własną rękę.
Wróciłem więc do XP, gdzie mogę jeszcze załadować kilka starych gier, że Vista nie będzie działać.
Może po pięciu latach wszystkie problemy zostaną wypracowane z Vista to spróbuję jeszcze raz.
Old 3 marca 2009, 01:36
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by hopthwoks View Post
Gdyby Vista po raz pierwszy wyszedł użyłem go dwa tygodnie i wróciłem do XP. W tej chwili Vista została nowa rzecz wielu drukarek nie pracy i niektórych ISP nie wiem jak się tam dostać program zainstalowany na komputerach, więc mniej lub więcej na własną rękę.
Wróciłem więc do XP, gdzie mogę jeszcze załadować kilka starych gier, że Vista nie będzie działać.
Może po pięciu latach wszystkie problemy zostaną wypracowane z Vista to spróbuję jeszcze raz.
W 5 lat swoje patrzeć na W7 nie Vista .
Old 3 marca 2009, 03:57
Nowe państwa grupy

Wolę jeszcze w systemie Windows XP z dodatkiem SP2 version.I szczególnie nie lubię Windows Vista, ponieważ ma dużo błędów i zjada dużo pamięci.
Old 3 marca 2009, 09:54
Grupa dawcy

XP Pro oraz co os? my bin pozostał z tym od lat .. VISTA Osobiście miłości! ok szt. specyfikacje muszą być do połowy dnia, ale wejście na Windows zawsze potrzebował candy.as oka z każdym nowym OS nie będzie błędów, ale pamiętam XP miał im days.i zdaniem vista teraz nie jest zły początek i am so looking forward dla Windows 7. Zawsze mówiłem, że musi być więcej opcji dostosowywania do bardziej zaawansowanych użytkowników, cant live without tam komputera i Internetu .. jak ja ;-) nie regedits? nie więcej stron trzecich Softwear .. tak, proszę Mam prowadził Vista Ultimate na 2GHz 1GB RAM, 128 MB karta graficzna z prędkością problemu nie było więcej niż dopuszczalne

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.34GHZ podkręcona! Athlon64 3000 +
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1.50 koncert ddr
Karta graficzna (y):
256mb pci G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
DIY radiator chłodzony powietrzem
Sieć / Internet:
Virgin 50Mbps
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Window 7 Ultimate
Old 3 marca 2009, 10:49
Członek grupy

najnowsze gry potrzebują coraz więcej potężnych komputerów, więc nie ostatni OS, dlaczego uważasz, że XP jest tak szybko ..... ponieważ został zaprojektowany dla komputerów wydany 2001, dont forget XP wyglądał jak wieprz pamięci w 2001 roku, a teraz jest Vista, ponieważ ich najnowsze rzeczy, a szczerze mówiąc, uruchomieniu Vista z 1GB grzywny, jeśli używasz dysków SATA, różnicy między SATA i IDE sprawia ogromna różnica, i tryed using Vista z 2GB pamięci, a ja wciąż udało się jej używać bez żadnego pliku strony, ive got 4GB teraz, iw żaden sposób nie ma go zwolnił, dont forget to OS dostosowuje się do systemu.

Jeśli oszukiwać regually czyni ogromną różnicę, dont pamiętasz dodatkiem Service Pack 1, a wszystkie aktualizacje sterowników i będzie dobrze.
Old 3 marca 2009, 12:33
Nowe państwa grupy

XP jest klasycznym. I like Aero Funkcja "Vista" i wszystkie u gagdets strona może składać się maksymalnie.
Nie wiesz, który z nich najlepiej lubię, ale w tej chwili używam Vista.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.