![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Co sądzisz o guys Windows XP jest lepszy lub Windows Vista jest lepszy w moim osobistym doświadczeniem oba są dobre na swój sposób. Oznacza to, że Windows XP jest lepszy w biznesie, Windows Vista jest lepszy w domu. więc używam obu systemów operacyjnych w tej chwili. what do you think guys? |
|
| |||
| |||
| Miałem mniej problemów z XP na wszystko, ale id nadal trzymać się widok teraz. |
|
| |||
| |||
| Osobiście preferuję klasyczny Windows XP:) Miałem Vista na moim laptopie fabrycznie zainstalowane i didnt like it. Tak, mam go pozbyć i zastąpić go XP Home Edition. Dlatego nie lubię Vista jest cos używa zbyt wiele Ram! Ja używałem photoshop partii i Vista używałem ponad 60% CPU. XP zużywa mniej. Co robię, jak o Vista jest interfejs. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive got XP Pro na pulpit i ognisko domowe Vista na moim laptopie, i lubię zarówno przykro siedzieć na płocie, ale moje powody to, XP Pro love, cos im więc użyć do jej stosowania, to działa na moim komputerze gładka, mogę nadal grać w najnowsze gry na nim, a jej stabilność po złym początku jej teraz o damn good / s Vista, nienawidzili go na początku, ale bardziej ja używany ono bardziej lubiłem ale zdawała sobie sprawę jej więcej niż Windows XP mk2 wręcz system inny, trochę aktualizacji z mk1 do mk2 Cortina tylko różne karoserię wszystko jedno pod but hey jego estetyzacja o / s and I like it so Oboje się thumbs up from me
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Gdyby Vista po raz pierwszy wyszedł użyłem go dwa tygodnie i wróciłem do XP. W tej chwili Vista została nowa rzecz wielu drukarek nie pracy i niektórych ISP nie wiem jak się tam dostać program zainstalowany na komputerach, więc mniej lub więcej na własną rękę. Wróciłem więc do XP, gdzie mogę jeszcze załadować kilka starych gier, że Vista nie będzie działać. Może po pięciu latach wszystkie problemy zostaną wypracowane z Vista to spróbuję jeszcze raz. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
. |
|
| |||
| |||
| Wolę jeszcze w systemie Windows XP z dodatkiem SP2 version.I szczególnie nie lubię Windows Vista, ponieważ ma dużo błędów i zjada dużo pamięci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro oraz co os? my bin pozostał z tym od lat .. VISTA Osobiście miłości! ok szt. specyfikacje muszą być do połowy dnia, ale wejście na Windows zawsze potrzebował candy.as oka z każdym nowym OS nie będzie błędów, ale pamiętam XP miał im days.i zdaniem vista teraz nie jest zły początek i am so looking forward dla Windows 7. Zawsze mówiłem, że musi być więcej opcji dostosowywania do bardziej zaawansowanych użytkowników, cant live without tam komputera i Internetu .. jak ja ;-) nie regedits? nie więcej stron trzecich Softwear .. tak, proszę Mam prowadził Vista Ultimate na 2GHz 1GB RAM, 128 MB karta graficzna z prędkością problemu nie było więcej niż dopuszczalne
|
| |||
| |||
| najnowsze gry potrzebują coraz więcej potężnych komputerów, więc nie ostatni OS, dlaczego uważasz, że XP jest tak szybko ..... ponieważ został zaprojektowany dla komputerów wydany 2001, dont forget XP wyglądał jak wieprz pamięci w 2001 roku, a teraz jest Vista, ponieważ ich najnowsze rzeczy, a szczerze mówiąc, uruchomieniu Vista z 1GB grzywny, jeśli używasz dysków SATA, różnicy między SATA i IDE sprawia ogromna różnica, i tryed using Vista z 2GB pamięci, a ja wciąż udało się jej używać bez żadnego pliku strony, ive got 4GB teraz, iw żaden sposób nie ma go zwolnił, dont forget to OS dostosowuje się do systemu. Jeśli oszukiwać regually czyni ogromną różnicę, dont pamiętasz dodatkiem Service Pack 1, a wszystkie aktualizacje sterowników i będzie dobrze. |
|
| |||
| |||
| XP jest klasycznym. I like Aero Funkcja "Vista" i wszystkie u gagdets strona może składać się maksymalnie. Nie wiesz, który z nich najlepiej lubię, ale w tej chwili używam Vista. |