![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ce credeţi voi despre Windows-XP este mai bun sau cu Windows Vista este mai bun în experienţa mea personală ambele sunt bune în felul lor. Asta înseamnă că Windows-XP este mai bine în afaceri şi Windows Vista este mai bine in casa. Deci, eu sunt utilizând atât de sistemul de operare chiar acum. tu ce crezi baieti? |
|
| |||
| |||
| Am avut probleme mai puţin cu XP pe tot, dar ID-ul încă stick cu Vista acum. |
|
| |||
| |||
| Personal prefer clasic Windows XP:) Am avut Vista pe de pre-instalat meu laptop şi I didnt place. Deci, am scăpat de ea şi să o înlocuiască cu XP Home Edition. Motivul nu-mi place Vista este cos ca foloseste prea mult RAM! Am folosit pentru a utiliza photoshop o mulţime şi Vista folosite pentru a utiliza mai mult de 60% din CPU. XP utilizează mai puţin. Thing I-mi place despre Vista este interfaţa. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive luat pro XP pe desktop şi Vista Premium acasă pe laptop-ul meu; şi îmi place atât, îmi pare rău să se aşeze pe gard, dar mi motivele pentru aceasta sunt, XP Pro dragoste I, cos Im so folosi pentru a folosire it, it runs neted pe PC-ul meu, eu îl pot juca în continuare cele mai noi jocuri pe el, şi stabil acestuia după un început prost acum o sa o naibii de bine / s Vista, mi-a placut la inceput, dar am mai folosit-o i-a plăcut mai mult, dar realizat mai mult de un computer Windows XP MK2 mult de un sistem de categorică diferite, pic ca upgrade de la un MK1 la o Cortina MK2 doar o caroseriei diferite toate sub acelaşi dar hei său un frumos caută o / s şi îmi place acest lucru, atât a lua thumbs up de la mine
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Had Vista atunci când a ieşit primul am folosit-o timp de două săptămâni şi sa întors la XP. La acel moment când Vista a fost lucru nou multe imprimante, nu ar funcţiona şi unele ISP nu au ştiut cum să ajungi acolo program instalat pe calculatoarele aşa că au fost mai mult sau mai puţin pe cont propriu. Asa ca m-am dus înapoi la XP unde am posibilitatea să încărcaţi încă unele dintre jocurile vechi care Vista nu vor rula. Poate că după cinci ani toate problemele vor fi elaborat de Vista, atunci voi încerca din nou. |
|
| |||
| |||
| Citat:
. |
|
| |||
| |||
| Prefer încă în Windows XP SP2 mai ales version.I nu place foarte mult de Windows Vista pentru ca are o multime de bug-uri şi se mănâncă o mulţime de memorie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro bine ceea ce un sistem de operare! bin am ramas cu ea de ani de zile acum .. VISTA eu personal am dragoste! OK specificatiile PC-ul trebuie să fie data pana pe Windows, dar vor fi întotdeauna a avut nevoie de unele candy.as ochi cu orice sistem de operare nou nu va fi bug-uri, dar îmi aduc aminte xp le-au avut days.i Vista acum cred că nu este un început prost şi caut aşa înainte pentru a Windows 7. Eu am spus întotdeauna că trebuie să existe mai multe opţiuni de personalizare pentru utilizatorii mai avansate, care cant trăiesc fără a exista PC-ul şi .. de internet ca mine ;-) nu regedits mai mult? nr softwear mai mult o terţă parte .. da, vă rugăm să eu am fugit Vista Ultimate pe un berbec 2GHz 1GB 128MB grafic carte cu viteza de nici o problemă a fost mai mult decât acceptabil
|
| |||
| |||
| cele mai noi jocuri nevoie de mai multe şi mai puternice calculatoare, astfel încât nu mai recente sistem de operare, de ce crezi că XP este atât de rapid ..... pentru că a fost proiectat pentru un computer lansat anul 2001, dont a uita XP părea ca un porc de memorie în 2001, iar acum vista lucru se datorează faptului că ultimele sale, şi să fiu sincer, tu a alerga Vista cu 1GB fine, în cazul în care dvs. utilizând drive-uri SATA, diferenţa dintre SATA şi IDE face ca lumea de diferenţă, i tryed folosire Vista cu 2GB de memorie, şi am reuşit încă să folosiţi-o cu nici un dosar de start, ive luat 4GB acum, şi în nici un fel are pe încetinit, dont a uita acest sistem de operare se adaptează la sistemul dumneavoastră. Dacă aţi Defrag regually it a face o diferenţă masiv, dont uitaţi dumneavoastră Service Pack 1, precum şi toate actualizările dumneavoastră de conducere şi vă va fi bine. |
|
| |||
| |||
| XP este un clasic. i like Aero "Vista" caracteristică, precum şi toate u partea gagdets poate avea până. Nu sunteţi sigur care unul îmi place cel mai bun, dar în acest moment I sînt folosire Vista. |
![]() |
|
| Marcaje |