menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Čo si myslíte Medzi Windows XP Vers Vista?

Reply

Thread Tools
Old 2.března 2009, 14:42
Nový člen skupiny

Čo si myslíte, že chlapci o windows-xp je lepšie alebo Windows Vista je lepšie v mojej osobnej skúsenosti sú obaja v dobrej ceste. to znamená, že windows-xp je lepšie v Business a Windows Vista je lepšie v domácnosti. so i am using obidva operačný systém práve teraz.
čo si myslíte chlapci?
Old 2.března 2009, 14:52
Darcu Skupina

Mal som menšie problémy s xp na všetko, ale id stále držať s priehľad teraz.
Old 2.března 2009, 15:18
Nový člen skupiny

Osobne dávam prednosť klasickej Windows XP:)

Mal som Vista na mojom notebooku pred-dosadiť a ja didnt like to. Takže mám zbaviť a nahradiť ho XP Home Edition. Dôvod, prečo sa mi nepáči Vista je cos to používa príliš veľa Ram!
Dřív jsem hodně používať photoshop a Vista používali viac ako 60% CPU. XP používa menej.

Vec, ktorú mám rád asi Vista je rozhranie. :)
Old 2.března 2009, 15:54
Darcu Skupina

Ive got xp pro na desktopu a Vista Home Premium na mojom notebooku, a mám ráda oba, prepáč, že sedieť na plote, ale moje dôvody sú
Xp pro aj láska, cos im so použiť k jej používania, hladkú beží na mojom pc, môžem stále hrať najnovšie hry na ňom a jeho stabilný po zlom začiatku svojej teraz sakramentsky dobré o / s
Vista, nenávidel ju na začiatku, ale čím viac som použil to viac sa mi páčil, ale využil viac než Windows XP MK2 úplne iný systém, trochu ako upgrade z mk1 do cortina MK2 proste iný karosérie všetci rovnaký vespod
hej, ale jej pekne vyzerajúce o / s a páči sa mi tak ako dostať pochvalu odo mňa

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 2.března 2009, 20:34
Člen Skupina

Keby Vista, keď vyšiel prvý použil som ho na dva týždne, a vrátil sa k XP. V tej dobe, kedy Vista bola nová vec, ktorú veľa tlačiarní nebude fungovať a niektoré ISP nevedel, ako sa tam dostať program nainštalovaný na počítači, aby ste boli viac či menej na vlastnú päsť.
Tak som sa vrátil k XP, kde by som mohol ešte načítať niektoré staré hry, že Vista nebude možné spustiť.
Možno, že po piatich rokoch, všetky problémy, bude vypracovaný systém Vista potom sa budem snažiť to znovu.
Old 3.marca 2009, 01:36
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal hopthwoks View Post
Keby Vista, keď vyšiel prvý použil som ho na dva týždne, a vrátil sa k XP. V tej dobe, kedy Vista bola nová vec, ktorú veľa tlačiarní nebude fungovať a niektoré ISP nevedel, ako sa tam dostať program nainštalovaný na počítači, aby ste boli viac či menej na vlastnú päsť.
Tak som sa vrátil k XP, kde by som mohol ešte načítať niektoré staré hry, že Vista nebude možné spustiť.
Možno, že po piatich rokoch, všetky problémy, bude vypracovaný systém Vista potom sa budem snažiť to znovu.
Za 5 rokov si sa pozrieme na W7 nie vista .
Old 3.marca 2009, 03:57
Nový člen skupiny

Dávam prednosť stále vo Windows XP SP2, najmä version. Nechcem really, ako sú Windows Vista, pretože má veľa chýb a je sníva veľa pamäte.
Old 3.marca 2009, 09:54
Darcu Skupina

xp pre dobre, čo os! bin sme zabředli to už celé roky .. VISTA já osobne lásky! ok ks špecifikácie musia byť až dňom, ale prídu na okná vždy potrebné niektoré očné candy.as s novým OS bude existovať chyby, ale pamätám si, že je minutami.uvidíme xp vista teraz myslím nie je zlý začiatok, a ma to teší na okná 7. Vždy som hovoril, že je potrebné väčšie možnosti prispôsobenia pre pokročilých používateľov, že cant live without tam pc a internet .. ako ja ;-) viac regedits? žiadna tretia osoba kultúra počítača .. áno, prosím já mať priehľad konečný bežal na 2 GHz 1 GB RAM 128MB grafická karta bez problémov rýchlosť bola viac ako prijateľná

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktování! Athlon64 3000 +
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
diy vzduchom chladený chladič
Sieť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Okná 7 Ultimate
Old 3.marca 2009, 10:49
Člen Skupina

najnovšie hry potrebujú väčšie a výkonnejšie počítače, takže to najnovší operačný systém, prečo si myslíte, že XP je tak rýchly, ..... pretože bol navrhnutý pre počítače prepustený 2001, nezabudnite xp vyzeral ako prasa pamäte v roku 2001 a dnes je priehľad, pretože jeho posledná vec, a aby som bol úprimný, spustenie Vista s 1GB pokuty, ak na vašej pomocou pevné disky SATA, rozdiel medzi SATA a IDE je priepastný rozdiel, aj tryed pomocou priehľad s 2GB pamäte, a ja napriek tomu podarilo dostať sa bez stránkovacieho súboru, ive got 4gb teraz, a nijako sa to spomalilo, nezabudnite tento operačný systém prispôsobí vášmu systému.

ak ste defrag regually to robí obrovské rozdiely, nezabudnite si Service Pack 1, a všetky aktualizácie ovládačov a budete v poriadku.
Old 3.marca 2009, 12:33
Nový člen skupiny

XP je klasika. i like Aero vlastnosť 'Vista' a všetky strany gagdets u môže mať až.
Nie ste si istí, ktorý z nich sa mi páči, ale najlepšie v čase, I am using Vista.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.