![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ста мислите момци о оперативном систему Уиндоус КСП је бољи или Уиндоус Виста је боља у мом личном искуству обе су добре на свој начин. То значи да Уиндоус КСП је бољи у Бусинесс и Уиндоус Виста је боље у куци. тако сам и оперативни систем користите одмах. ста мислите момци? |
|
| |||
| |||
| Сам имао мање проблеме са КСП на све, али још увек се држите ИД видик сада. |
|
| |||
| |||
| Лично бих волео класичан оперативни систем Уиндоус КСП:) Имао сам Виста на мој лаптоп унапред инсталирана и нисам попут њега. Дакле, добио сам га ослободити и заменити га са КСП Хоме едитион. Разлог не волим Виста цос користи горе Тоо Муцх Рама! Користио сам да користите Пхотосхоп доста користе и Виста да користи више од 60% процесора. КСП користи мање. Ствар коју ја не волим о Виста интерфејс. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лепи је добио на десктопу КСП Про и Виста Хоме Премиум на мој лаптоп, и волим оба, жао да седе на огради, али ми разлози за ово су, КСП Про волим, цос и ИМ користите тако да га користите, ради глатко на мом рачунару, ја и даље могу да играју најновије игре на њему, и стабилно након лошег старта је сада проклето добар О / Виста га мрзео на почетку, али висе сам га користио, али сам више волео схватио је то више него Уиндоус КСП МК2 потпуно другачији систем, нешто као надоградња из МК1 за МК2 Цортина само другачије бодысхелл све исто испод али хеј своје љепушкаст О / С и ја бих га тако и добили знак одобравања од мене
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Видик је имао када је први пут изашао сам га користио за две недеље и вратио се КСП-а. У то време када Видик је нова ствар много штампачи не би посао и неколико ИСП-не знам како доћи програм инсталиран на компјутерима, тако да су мање или више на своје. Тако сам отишао назад до КСП, где још увек може да учита неки од старих игара које Виста не радити. Можда после пет година сви проблеми ће се израдити Висте онда ћу пробати поново. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
. |
|
| |||
| |||
| Ја још увек преферирају у оперативном систему Уиндоус КСП СП2 поготово версион.И не баш као оперативни систем Уиндоус Виста, јер има доста бугова и то једе много меморије. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| КСП Про ОС и шта! Бин заглавили смо се са годинама .. ја лицно ВИСТУ љубави! Ок ПЦ спецификације морају бити ЕУ датум али долазе на прозорима увек је потребан неко са оком цанды.ас сваки нови ОС неће бити грешака, али сам их имао на уму КСП даыс.и мислим да видик сада није лош почетак и тако сам се радујемо Уиндоус 7. Увек сам рекао да треба да се више опција за прилагођавање за напредније кориснике који не могу живети без било ком и интернет .. попут мене ;-) више регедитс? нема више трећој софтуеар .. Ыес плеасе Ја сам ишла Виста Ултимате на 2ГХз 1ГБ РАМ 128МБ графичку картицу без проблема брзина је више него прихватљива
|
| |||
| |||
| најновије игре потребно више моћнијих рачунара, тако да се најновијим оперативни систем, зашто мислите КСП је тако брзо ..... јер је намењен за рачунар објављена 2001, не заборавите КСП изгледало као крмак меморије у 2001, а сада је видик јер су њени најновији ствар, и да будем искрен, када покренете Виста са 1ГБ у реду, ако вам се користе САТА дискова, разлика измедју САТА и интегрисано развојно окружење чини свет разлика, ја трыед користећи видик са 2ГБ меморије, и још увек успео да га користе без датотеку странице, Иве је добио сада 4ГБ, и ни на који начин је то успорено доле, не заборавите овај оперативни систем прилагођава вашем систему. ако регуаллы дефраг чини велике разлика, не заборавите сервисни пакет 1, а све исправке и возач ће бити у реду. |
|
| |||
| |||
| КСП је класика. волим функцију Виста "аеро" и свих страна У гагдетс може имати до. Нисте сигурни која ми се свиђа један од најбољих, али у овом тренутку сам помоћу Видик. |