az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Ne Windows XP vers Vista arasında düşünüyor musunuz?

Reply

Konu Araçları
Old 2 Mart 2009, 14:42
Yeni Üye Grubu

Windows'un ne hakkında çocuklar-XP veya Windows Vista daha iyi benim kişisel deneyim hem iyi şekilde daha iyi olduğunu düşünüyorum. Windows demektir-xp iş ve Windows Vista daha iyi ev daha iyi. öylesine i anda iki işletim sistemi kullanıyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Old 2 Mart 2009, 14:52
Bağış Grubu

Ben, her şey xp daha az sorunları vardı, ama yine de manzara şimdi sopa id.
Old 2 Mart 2009, 15:18
Yeni Üye Grubu

Şahsen ben, klasik Windows XP tercihim:)

Benim laptop önceden Vista'nın vardı yüklenmiş and I like it didnt. So, I got it kurtulmak ve XP Home Edition ile değiştirin. I don't like Vista neden çok fazla Ram kullanan cos olduğunu!
Ben kullanmak için bir çok photoshop ve Vista CPU fazla% 60 kullanmak için kullanılmış. XP daha az kullanır.

I do like şey Vista arayüz. :)
Old 2 Mart 2009, 15:54
Bağış Grubu

Ive benim laptop masaüstü ve uzak manzara ev sigorta primi XP Pro var ve her iki i like, çit ama oturmak için üzgünüz bu benim neden vardır
XP Pro i love, cos im böylece kullanarak, benim pc düzgün çalışır, ben hala üzerinde, istikrarlı ve en yeni oyunları oynayabilirsiniz kötü bir başlangıç onun artık lanet iyi o sonra kullanılmak / s
Vista, başında, ama nefret daha ben daha ben beğendim ama farklı bir gövde bir mk1 bir Cortina MK2 sadece bir doğrudan farklı sistem, biraz daha yükseltme gibi onun daha bir Windows XP MK2 gerçekleşmiştir tüm altında aynı şekilde kullanılır
ama hey onun bir güzel o / s ve i like it so hem bana gelen thumbs olsun

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 2 Mart 2009, 20:34
Üye Grubu

Dışarı İki hafta boyunca kullanılan ve arka XP gitmiş Vista Had zaman birinci geldi. O zaman ne zaman uzak manzara çok yazıcılar ve işe yaramaz bazı ISS nasıl orada bilgisayarlara kendi böylece daha fazla olduğunu ya da daha az yüklü programı almak bilmiyordum yeni şeydi.
Bu yüzden geri XP'ye nerede hala bazı Vista yayınlanmaz eski oyunlar yükleyebilirsiniz gitti.
Belki beş yıl sonra tüm sorunların Vista'nın sonra tekrar dener dışarı çalışmış olacak.
Old 3 Mart 2009, 01:36
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by hopthwoks View Post
Dışarı İki hafta boyunca kullanılan ve arka XP gitmiş Vista Had zaman birinci geldi. O zaman ne zaman uzak manzara çok yazıcılar ve işe yaramaz bazı ISS nasıl orada bilgisayarlara kendi böylece daha fazla olduğunu ya da daha az yüklü programı almak bilmiyordum yeni şeydi.
Bu yüzden geri XP'ye nerede hala bazı Vista yayınlanmaz eski oyunlar yükleyebilirsiniz gitti.
Belki beş yıl sonra tüm sorunların Vista'nın sonra tekrar dener dışarı çalışmış olacak.
5 yıl içinde sizin W7 değil manzara olmak seyir .
Old 3 Mart 2009, 03:57
Yeni Üye Grubu

Çünkü hata bir yeri vardır ve daha fazla belleğe yiyor hala Windows XP SP2 özellikle version.I gerçekten Windows Vista sevmediğiniz bir tercih.
Old 3 Mart 2009, 09:54
Bağış Grubu

XP Pro ne de bir bütün! biz bin yıldır onunla .. VISTA i takılıp kişisel seviyorum! ok pc özellikleri kadar güncel olması ancak Windows hadi her zaman hatalar ama xp hatırlıyorum olacak herhangi bir yeni bütün orada olan bazı göz candy.as ihtiyaç vardır onlara uzak manzara artık kötü bir başlangıç ve bu yüzden ileriye dönük düşünüyorum days.i vardı Windows 7 için. i her zaman cant var olmadan yaşamak daha gelişmiş kullanıcılara PC ve benim gibi internet .. için daha fazla özelleştirme seçenekleri için artık regedits ;-) ihtiyacı olduğunu söyledi mi? artık üçüncü softwear .. yes please i bir 2GHz 1GB RAM sorun hızı 128MB grafik kartına daha fazla olduğunu kabul Vista Ultimate koştu var

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.34GHZ overclock! Athlon64 3000 +
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1,50 gig ddr
Grafik Kartı (ler):
256mb pci G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster HD 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
diy soğutucu hava soğutmalı
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50Mbps
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Penceresinin 7 Ultimate
Old 3 Mart 2009, 10:49
Üye Grubu

en yeni oyunları daha güçlü, bu yüzden en son işletim sistemi yok, neden xp kadar ..... hızlı düşünüyorsunuz bilgisayarlar gerek çünkü en son şey, ve dürüst olmak için, 1GB güzel manzara ile çalıştırmak Eğer SATA disk kullanıyorsanız, çünkü bir bilgisayar için tasarlanmış, dont xp unutmak 2.001 yayımlanan 2001 yılında bir bellek domuz gibi ve şimdi uzak manzara görünüyordu, bir SATA ve IDE arasındaki farkı fark dünya yapar, ben 2GB bellek ile uzak manzara kullanarak tryed, ve hala hiçbir sayfa dosya ile kullanmak yönetilen, ive şimdi ve 4GB var hiçbir şekilde aşağı, dont OS unutmak yavaşladı sistem uyum sağlar.

Eğer regually bir büyük fark dolandırmak, dont, ve tüm sürücü güncelleştirmeleri Service Pack 1 unutur ve iyi olacak.
Old 3 Mart 2009, 12:33
Yeni Üye Grubu

XP bir classic. i Vista'nın 'Aero' özelliği ve tüm yan gagdets u gibi olabilir.
Değil emin olan en iyi gibi benim ama ben Vista kullanıyorum şu anda.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından