менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Що ви думаєте Тим Vers Windows Xp Vista?

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 березня 2009, 14:42
Нові члени групи

Як ви думаєте, хлопці про Windows-XP або краще Windows Vista є кращою в своєму особистому досвіді обидва гарні по-своєму. Це означає, що Windows-XP є кращим в бізнесі і Windows Vista краще в будинок. Тому я з використанням як операційну систему прямо зараз.
Як ви думаєте, хлопці?
Old 2 березня 2009, 14:52
Донор групи

Мені було менше проблем з XP на все, але ID як і раніше, дотримуватися Vista зараз.
Old 2 березня 2009, 15:18
Нові члени групи

Особисто я вважаю за краще класичну Windows XP:)

Я Vista на моєму ноутбуці попередньо встановлених і я Didn't подобається. Отже, я позбувся від нього і замінити його на XP Home Edition. Тому я не люблю Vista є ство вона використовує занадто багато Рам!
Раніше я користувався Photoshop багато і Vista використовується для використання більш ніж на 60% процесорного часу. XP використовує менше.

Що я роблю, подобається Vista є інтерфейс. :)
Old 2 березня 2009, 15:54
Донор групи

Ive Got XP Pro на комп'ютер і Vista Home Premium на моєму ноутбуці, і мені подобається як, вибачте, щоб сидіти на паркані, але мої доводи для цього,
Xp Pro я люблю, створи їм так що використовуйте її використання, він запускає гладкою на моєму комп'ютері, я все ще можу грати в новітні гри на ньому, і його стабільної після погано почати зараз чертовски хорошим O / S
Перспектива, ненавидів його з самого початку, але чим більше я його більше мені сподобався, але розумів її більш Windows XP mk2, ніж пряме різні системи, трохи схожий оновлення mk1 до mk2 Кортіна просто різні кузова все ж під
Гей, але свої приємні для ока O / S, і мені подобається так як отримати превью від мене

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 2 березня 2009, 20:34
Член групи

Якби Vista, коли вона вперше вийшла я використав його протягом двох тижнів і повернувся до XP. У той час, коли Vista була нова річ багато принтерів не буде працювати, а деякі ISP НЕ знаєте, як туди дістатися програми встановлені на комп'ютерах щоб ви були більш-менш самостійно.
Тому я вирушив назад на XP, де я можу ще навантаження деяких старих іграх, що Vista не буде працювати.
Може бути, через п'ять років всі проблеми будуть розроблені в Vista тоді я спробую ще раз.
Old 3 березня 2009, 01:36
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав hopthwoks View Post
Якби Vista, коли вона вперше вийшла я використав його протягом двох тижнів і повернувся до XP. У той час, коли Vista була нова річ багато принтерів не буде працювати, а деякі ISP НЕ знаєте, як туди дістатися програми встановлені на комп'ютерах щоб ви були більш-менш самостійно.
Тому я вирушив назад на XP, де я можу ще навантаження деяких старих іграх, що Vista не буде працювати.
Може бути, через п'ять років всі проблеми будуть розроблені в Vista тоді я спробую ще раз.
Через 5 років Ваш дивляться на перспективу не W7 .
Old 3 березня 2009, 03:57
Нові члени групи

Я віддаю перевагу ще в Windows XP SP2 особливо version.I не дуже подобається Windows Vista, оскільки він має багато помилок і це з'їдає багато пам'яті.
Old 3 березня 2009, 09:54
Донор групи

XP Pro, так що ОС! бен ми застрягли з ним протягом кількох років .. VISTA Особисто я люблю! OK PC специфікації повинно бути оперативним, але прийти на вікнах завжди була потрібна деяким віч candy.as з будь-якої нової ОС не буде помилок, але я пам'ятаю XP була їх days.i думаю, перспектива зараз не поганий початок, і я рада таким для Windows 7. Я завжди говорив, там має бути більше можливостей налаштування для більш просунутих користувачів, які нахиляє там жити без комп'ютера та Інтернету .. на зразок мене ;-) не більше regedits? не більше softwear третя сторона .. Так, будь ласка Я побігла на Vista Ultimate 2GHz 1GB RAM 128 Мб відеокарта без проблем швидкість була більш ніж прийнятною

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 3 березня 2009, 10:49
Член групи

Останні ігри повинні все більш і більш потужні комп'ютери, то за останні ОС, чому ви вважаєте XP йде так швидко ..... тому що вона була розроблена для комп'ютера, випустила 2001, XP Dont Forget здавалося пам'яті свиней в 2001 році, і тепер перспектива бути тому, що його остання річ, і, чесно кажучи, ви запустите Vista з 1GB добре, якщо ви використовуєте SATA дисками, Різниця між SATA і IDE робить світ різниці, я Tryed допомогою Vista з 2 ГБ пам'яті, і я все-таки вдалося використовувати його без будь-яких файлу підкачки, Ive Got 4GB зараз, і жодним чином не має воно сповільнилося, Dont забути цю ОС адаптується до всієї системи.

Якщо ви Defrag regually він робить величезну різницю, Dont забули Service Pack 1, і всі ваші оновлення драйверів і вам буде добре.
Old 3 березня 2009, 12:33
Нові члени групи

XP є класичним. Мені подобається функцію в Vista 'Aero' і все у gagdets сторона може мати до.
Чи не знаєте, що мені до душі краще, але на даний момент я використовую Vista.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.