![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як ви думаєте, хлопці про Windows-XP або краще Windows Vista є кращою в своєму особистому досвіді обидва гарні по-своєму. Це означає, що Windows-XP є кращим в бізнесі і Windows Vista краще в будинок. Тому я з використанням як операційну систему прямо зараз. Як ви думаєте, хлопці? |
|
| |||
| |||
| Мені було менше проблем з XP на все, але ID як і раніше, дотримуватися Vista зараз. |
|
| |||
| |||
| Особисто я вважаю за краще класичну Windows XP:) Я Vista на моєму ноутбуці попередньо встановлених і я Didn't подобається. Отже, я позбувся від нього і замінити його на XP Home Edition. Тому я не люблю Vista є ство вона використовує занадто багато Рам! Раніше я користувався Photoshop багато і Vista використовується для використання більш ніж на 60% процесорного часу. XP використовує менше. Що я роблю, подобається Vista є інтерфейс. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive Got XP Pro на комп'ютер і Vista Home Premium на моєму ноутбуці, і мені подобається як, вибачте, щоб сидіти на паркані, але мої доводи для цього, Xp Pro я люблю, створи їм так що використовуйте її використання, він запускає гладкою на моєму комп'ютері, я все ще можу грати в новітні гри на ньому, і його стабільної після погано почати зараз чертовски хорошим O / S Перспектива, ненавидів його з самого початку, але чим більше я його більше мені сподобався, але розумів її більш Windows XP mk2, ніж пряме різні системи, трохи схожий оновлення mk1 до mk2 Кортіна просто різні кузова все ж під Гей, але свої приємні для ока O / S, і мені подобається так як отримати превью від мене
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Якби Vista, коли вона вперше вийшла я використав його протягом двох тижнів і повернувся до XP. У той час, коли Vista була нова річ багато принтерів не буде працювати, а деякі ISP НЕ знаєте, як туди дістатися програми встановлені на комп'ютерах щоб ви були більш-менш самостійно. Тому я вирушив назад на XP, де я можу ще навантаження деяких старих іграх, що Vista не буде працювати. Може бути, через п'ять років всі проблеми будуть розроблені в Vista тоді я спробую ще раз. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
. |
|
| |||
| |||
| Я віддаю перевагу ще в Windows XP SP2 особливо version.I не дуже подобається Windows Vista, оскільки він має багато помилок і це з'їдає багато пам'яті. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro, так що ОС! бен ми застрягли з ним протягом кількох років .. VISTA Особисто я люблю! OK PC специфікації повинно бути оперативним, але прийти на вікнах завжди була потрібна деяким віч candy.as з будь-якої нової ОС не буде помилок, але я пам'ятаю XP була їх days.i думаю, перспектива зараз не поганий початок, і я рада таким для Windows 7. Я завжди говорив, там має бути більше можливостей налаштування для більш просунутих користувачів, які нахиляє там жити без комп'ютера та Інтернету .. на зразок мене ;-) не більше regedits? не більше softwear третя сторона .. Так, будь ласка Я побігла на Vista Ultimate 2GHz 1GB RAM 128 Мб відеокарта без проблем швидкість була більш ніж прийнятною
|
| |||
| |||
| Останні ігри повинні все більш і більш потужні комп'ютери, то за останні ОС, чому ви вважаєте XP йде так швидко ..... тому що вона була розроблена для комп'ютера, випустила 2001, XP Dont Forget здавалося пам'яті свиней в 2001 році, і тепер перспектива бути тому, що його остання річ, і, чесно кажучи, ви запустите Vista з 1GB добре, якщо ви використовуєте SATA дисками, Різниця між SATA і IDE робить світ різниці, я Tryed допомогою Vista з 2 ГБ пам'яті, і я все-таки вдалося використовувати його без будь-яких файлу підкачки, Ive Got 4GB зараз, і жодним чином не має воно сповільнилося, Dont забути цю ОС адаптується до всієї системи. Якщо ви Defrag regually він робить величезну різницю, Dont забули Service Pack 1, і всі ваші оновлення драйверів і вам буде добре. |
|
| |||
| |||
| XP є класичним. Мені подобається функцію в Vista 'Aero' і все у gagdets сторона може мати до. Чи не знаєте, що мені до душі краще, але на даний момент я використовую Vista. |