по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Какво прави Windows Ремонт ли?

Reply

Нишка Инструменти
Old 25 декември 2008, 10:24
Номер на групата

Default Какво прави Windows Ремонт ли?

LOL Аз знам, че ремонт на Windows, но аз съм гледам за малко по-задълбочен отговор.

Имам били като VID карти проблеми Тогава взех един. Единият остава в игра за известно време след това разбил (странните ncontinuous шум и после frezzing). Така че захранва и рестартиран. Той е работил за известно време, но после ми започна местене на мишката, така че rebooted и отиде до леглото. Аз имам обратно и я хванете с мишката е все още така че rebooted (възобновява, а не студена рестартиране). Всичко мина скърпен тогава. Първо ще се зарежда BIOS, тогава тя беше там booted BIOS и не би обувка безопасен режим, след това тя отиде в безопасен режим и мишка няма да отговорим на всички. SO I закрият, и тъй като бях закрият, pooped един часа GFX карти и пуснати другият инча Рестартирай: няма да преминем през BIOS и след това го казва на видео вход не могат да бъдат прочетени. Аз включен карти пак същото съобщение. Мнозина не успяха рестартира късно, аз показа ми Vista диск и натиснете ремонт. Това изглежда са ремонтирани, както аз съм сега тук, butr ремонтирано за какъв период от време и това, което започна цялата тази бъркотия LOL?

Както и да е, няма ремонтът функцията преинсталирате всички драйвери обратно фабрика или нещо такова? Моят Razer мишка се показва Microsoft драйвери от 2006 г., като е моята Logitech клавиатурата. Моят VID карти обаче не само се показва на NVidia драйвери го следва, но той се показва Аз имам две карти инсталирани VID, което аз не повече. (цялата тази информация е от диспечера на устройствата).

Аз съм, така се губи и разочарован ...........
Old 25-ти декември 2008, 10:45
Администратор Група

Доколкото съм наясно, че ре-инсталира всички шофьори и ядрото Windows файлове, обувка, регистър др

Персонализация на престоя, както изглежда, че беше. Файловете, инсталирани програми, решения за различни настройки др

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25-ти декември 2008, 11:14
Номер на групата

Добре, благодаря. Тя просто разбил отново BTW LOL. Предполагам, че ще се опитаме различен мишката, може би поради някаква причина на Razer е отишло лошо. Проверих и драйвери и фърмуер са до дата. Бихте мишка предизвика целия компютър, за да заключа, че? Аз дори не можеше да стигнем до задача мениджър чрез CTL ALT DEL ..............
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Windows XP ще може да се инсталира / Ремонт solosdk Windows операционни системи 4 3-ти октомври 2009 година 14:54
Правейки ремонт използвате Windows XP диск irfan Windows операционни системи 1 31 май 2009 г. 02:55
Проблеми с Опитвате се да поправите Windows Използване на CD - Различни Грешки rondragon Windows операционни системи 10 26 Feb 2009 11:32
Windows XP не може да се Ремонт - Помощ! Arjay Windows операционни системи 1 25 Jan 2008 05:04
Опитвате се да поправите Windows XP на SATA твърд-карам. Моля, помогнете! oxygengiver200 Windows операционни системи 1 2-ро Jan 2008 17:56
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc