menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Co Windows Opravy dělat?

Reply

Thread Nástroje
Old 25. prosince 2008, 10:24
Dárce Skupina

Default Co Windows Opravy dělat?

LOL Já vím, že opravy oken, ale jsem hledal trochu více do hloubky odpověď.

Byl jsem s Vid kartou problémy, tak jsem vzala jedna. Ten zůstal v hrály na chvíli pak havaroval (divné ncontinuous šum a pak frezzing). Tak jsem si napájen a restartován. Fungovalo to nějakou dobu, ale pak začal můj přetažením myši, tak jsem restartoval a šel spát. Dostal jsem zpět a tažením myši se stále tak jsem restartoval (restartovány, ne studený restart). VŠECHNO šel potom pomatený. Za prvé, že by nebylo zatížení BIOS, pak šel zaveditelný bios a nebude boot nouzovém režimu, pak to šlo v nouzovém režimu a myš nebude reagovat vůbec. SO i vypnout, a protože jsem byl vypnut, utahaný jeden GFX kartu a dal druhou palců Restartujte: nebude dostat přes BIOS, a potom se píše, že video vstup nelze přečíst. I komutovaným karty opět stejné zprávy. Mnohé se nepodařilo restartovat později, jsem bouchnutý v mém Vista disk a klikněte na opravu. Zdá se, že to opraví, jak já jsem teď tady, butr opravoval na jak dlouho a co začal celý tento nepořádek lol?

Tak jako tak, je oprava funkce přeinstalovat všechny ovladače zpět do továrny, nebo tak něco? Moje myš Razer je zobrazeno Microsoft řidiči od roku 2006, jak je můj Logitech klávesnice. Moje video karty však nejen zobrazující NVidia ovladače, je třeba, ale je zobrazeno Mám dva vid karty instalované které už nemám. (všechny tyto informace jsou od Device Manager).

Jsem tak ztracen a frustrovaným ...........
Old 25.prosince 2008, 10:45
Administrátor Skupina

Pokud jsem si vědom, že re-instalací všech ovladačů a jádro Windows soubory, boot, registru atd.

Personalizace z pobytu, jak se zdá, že byl. Soubory, nainstalované programy, možnosti pro různá nastavení atd.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25.prosince 2008, 11:14
Dárce Skupina

Ok, díky. Prostě spadla opět BTW lol. Myslím, že jsem si vyzkoušet jinou myš, možná z nějakého důvodu Razer odešla špatné. Ověřil jsem si i ovladače a firmware je aktuální. By myš způsobí, že celý počítač na zámku až když? Nemohl jsem se ještě dostat na Správce úloh pomocí CTL ALT DEL ..............
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows XP Won't Install / Oprava solosdk Operační systémy Windows 4 3.října 2009 14:54
Doing opravě systému Windows XP disk Irfan Operační systémy Windows 1 31. května 2009 02:55
Problémy s Pokus o opravu systému Windows pomocí CD - Různé chyby rondragon Operační systémy Windows 10 26. února 2009 11:32
Windows XP nelze opravit - Help! Arjay Operační systémy Windows 1 25 ledna 2008 05:04
Pokus o opravu systému Windows XP na SATA hard-disk. Prosím pomozte! oxygengiver200 Operační systémy Windows 1 2. ledna 2008 17:56
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.