Τι Windows Επισκευή κάνουμε; LOL ξέρω, ότι οι επισκευές των παραθύρων, αλλά Ψάχνω για λίγο πιο εμπεριστατωμένη απάντηση.
Έχω την κάρτα Vid προβλήματα γι 'αυτό πήρε μία. Το ένα στα αριστερά έπαιξε για λίγο στη συνέχεια τράκαρε (ο ncontinuous περίεργο θόρυβο και έπειτα frezzing). Γι 'αυτό κινούνται κάτω και επανεκκίνηση. Δούλεψε για ένα διάστημα αλλά στη συνέχεια άρχισε να μου τραβάει το ποντίκι, οπότε επανεκκίνηση και πήγαν για ύπνο. Πήρα πίσω και για το ποντίκι ήταν ακόμη σύροντας έτσι rebooted (επανεκκίνηση, δεν κρύο επανεκκίνηση). EVERYTHING πήγε τότε έξαλλος. Πρώτον δεν θα φορτίο BIOS, τότε πήγε εκκίνηση του BIOS και δεν θα εκκίνησης ασφαλή λειτουργία, τότε πήγε σε ασφαλή λειτουργία και το ποντίκι δεν θα απαντήσω σε όλα. Γι 'αυτό κλείσει, και από τότε που έκλεισε, pooped μία GFX κάρτα και να τεθεί το άλλο in. Restart: δεν θα ξεπεράσουμε BIOS και, στη συνέχεια, λέει, τα βίντεο των εισροών δεν μπορεί να διαβάσει. I switched κάρτες και πάλι, το ίδιο μήνυμα. Πολλοί παρέλειψε επανεκκίνηση αργότερα, I popped in my Vista hit του δίσκου και την επισκευή. Φαίνεται να έχει επισκευαστεί όπως είμαι τώρα εδώ, butr επισκευαστεί για πόσο χρονικό διάστημα και αυτό που ξεκίνησε όλο αυτό το χάος lol;
Tελoσπάvτωv, κάνει την επισκευή λειτουργία επανεγκαταστήσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης πίσω στο εργοστάσιο ή κάτι άλλο; Το ποντίκι Razer δείχνει Microsoft οδηγών από το 2006, όπως είναι το πληκτρολόγιο Logitech. Vid κάρτα μου όμως όχι μόνο δεν δείχνουν την Nvidia οι οδηγοί θα πρέπει, αλλά αυτό δείχνει έχω δύο κάρτες vid εγκαταστήσει την οποία δεν πια. (όλα αυτά πληροφορίες είναι από το Device Manager).
Είμαι τόσο χάνεται και απογοητευμένοι ........... |