μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Τι Windows Επισκευή κάνουμε;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 του Δεκέμβρη 2008, 10:24
Ομάδα Δωρητών

Default Τι Windows Επισκευή κάνουμε;

LOL ξέρω, ότι οι επισκευές των παραθύρων, αλλά Ψάχνω για λίγο πιο εμπεριστατωμένη απάντηση.

Έχω την κάρτα Vid προβλήματα γι 'αυτό πήρε μία. Το ένα στα αριστερά έπαιξε για λίγο στη συνέχεια τράκαρε (ο ncontinuous περίεργο θόρυβο και έπειτα frezzing). Γι 'αυτό κινούνται κάτω και επανεκκίνηση. Δούλεψε για ένα διάστημα αλλά στη συνέχεια άρχισε να μου τραβάει το ποντίκι, οπότε επανεκκίνηση και πήγαν για ύπνο. Πήρα πίσω και για το ποντίκι ήταν ακόμη σύροντας έτσι rebooted (επανεκκίνηση, δεν κρύο επανεκκίνηση). EVERYTHING πήγε τότε έξαλλος. Πρώτον δεν θα φορτίο BIOS, τότε πήγε εκκίνηση του BIOS και δεν θα εκκίνησης ασφαλή λειτουργία, τότε πήγε σε ασφαλή λειτουργία και το ποντίκι δεν θα απαντήσω σε όλα. Γι 'αυτό κλείσει, και από τότε που έκλεισε, pooped μία GFX κάρτα και να τεθεί το άλλο in. Restart: δεν θα ξεπεράσουμε BIOS και, στη συνέχεια, λέει, τα βίντεο των εισροών δεν μπορεί να διαβάσει. I switched κάρτες και πάλι, το ίδιο μήνυμα. Πολλοί παρέλειψε επανεκκίνηση αργότερα, I popped in my Vista hit του δίσκου και την επισκευή. Φαίνεται να έχει επισκευαστεί όπως είμαι τώρα εδώ, butr επισκευαστεί για πόσο χρονικό διάστημα και αυτό που ξεκίνησε όλο αυτό το χάος lol;

Tελoσπάvτωv, κάνει την επισκευή λειτουργία επανεγκαταστήσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης πίσω στο εργοστάσιο ή κάτι άλλο; Το ποντίκι Razer δείχνει Microsoft οδηγών από το 2006, όπως είναι το πληκτρολόγιο Logitech. Vid κάρτα μου όμως όχι μόνο δεν δείχνουν την Nvidia οι οδηγοί θα πρέπει, αλλά αυτό δείχνει έχω δύο κάρτες vid εγκαταστήσει την οποία δεν πια. (όλα αυτά πληροφορίες είναι από το Device Manager).

Είμαι τόσο χάνεται και απογοητευμένοι ...........
Old 25 Δεκεμβρίου 2008, 10:45
Διαχειριστής Ομάδα

Όπως ό, τι γνωρίζω επανεκτίμησαν εγκαθιστά όλους τους οδηγούς και τα βασικά αρχεία των Windows, εκκίνησης μητρώου κλπ.

Εξατομίκευση της φαίνεται να μείνουν όπως ήταν. Αρχεία, εγκατεστημένα προγράμματα, επιλογές για διάφορες ρυθμίσεις κ.λπ.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 Δεκεμβρίου 2008, 11:14
Ομάδα Δωρητών

Ok, ευχαριστώ. Απλά τράκαρε ξανά BTW lol. Μάλλον θα το δοκιμάσετε μια διαφορετική ποντίκι, ίσως για κάποιο λόγο το Razer πήγε άσχημα. Θα ελέγχονται και οι οδηγοί και υλικολογισμικό είναι ενημερωμένο. Θα προκαλέσει ένα ποντίκι το σύνολο του υπολογιστή για να κλειδώνω όμως; Δεν θα μπορούσα να φτάσετε στο καθήκον, ακόμη και μέσω του διαχειριστή CTL ALT DEL ..............
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows XP Θα δεν Εγκατάσταση / Επισκευή solosdk Λειτουργικά συστήματα Windows 4 3 Οκτωβρίου 2009 14:54
Με τον τρόπο επιδιόρθωσης των Windows XP χρησιμοποιώντας δίσκο Irfan Λειτουργικά συστήματα Windows 1 31 Μαΐου 2009 02:55
Προβλήματα με την προσπάθεια για να επιδιορθώσετε τα Windows χρησιμοποιώντας CD - Διάφορα Σφάλματα rondragon Λειτουργικά συστήματα Windows 10 26 Φεβ 2009 11:32
Τα Windows XP δεν είναι δυνατό να Επισκευή - Βοήθεια! Arjay Λειτουργικά συστήματα Windows 1 25 Ιαν 2008 05:04
Η προσπάθεια για την επιδιόρθωση των Windows XP σε έναν SATA σκληρό δίσκο. Please Help! oxygengiver200 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 2η Ιαν 2008 17:56
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.