manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Što je to Windows Repair učiniti?

Reply

Thread Tools
Old 25 pro 2008, 10:24
Donatorska Grupa

Default Što je to Windows Repair učiniti?

LOL I know, to popravci prozora, ali Im 'obličje za nešto više u dubinu odgovor.

Imam bio vlasništvo Vid kartice problema tako da sam uzeo jedan. Onaj slijeva u igrao neko vrijeme zatim pala (na čudan ncontinuous buke, a zatim frezzing). Tako sam powered dolje i ponovno pokretanje. To je radio neko vrijeme, ali zatim moj mišem povučete počela, pa sam ponovno podizanje sustava i otišao u krevet. JA je dobio leđa na miša i povučete je još uvijek tako i ponovno podizanje sustava (ponovo pokrenuti, a ne hladni rat ponovno podizanje sustava). Sve je u neredu onda. Prvo ne bi load BIOS-u, onda je otišao booted BIOS i nece boot sigurnom načinu rada, onda je otišao u sigurnom načinu rada i miša ne bi odgovoriti na sve. Tako da sam zatvorena, a otkad sam bila zatvorena, pooped jedan GFX karticu van i stavi drugi in Ponovo: Neće se posljednjih BIOS, i tada je, kaže, video ulaz se ne može pročitati. Sam prebacio kartice opet ista poruka. Mnogi neuspješno restartuje kasnije, I popped u mojoj Vista disk i pritisnuti popravak. Čini se da su sanirana, kao ja sam sad ovdje, butr popravljali na koliko dugo i koji je započeo ovaj cijeli nered lol?

Anyways, radi popravka svih funkcija reinstalirati drivere natrag u tvornicu ili nešto? Moj miš Razer prikazuje drivera Microsoft od 2006, kao is my Logitech tipkovnicu. Moj Vid kartica ipak ne samo da prikazuje NVidia drivere bi trebao, ali to je prikazano Imam dva Vid kartice instalirane koji ne više. (sva ova info je iz Device Manager).

Ja sam tako izgubljen i frustriran ...........
Old 25. prosinca 2008, 10:45
Administrator Group

Dug kao Ja sam svjestan da ponovno instalira sve drivere i temeljnih Windows datoteka, boot, registra i sl.

Personalizacija izgleda da ostane kako je. Turpije, instaliranih programa, izbor za različite postavke itd.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25. prosinca 2008, 11:14
Donatorska Grupa

Ok, hvala. To samo opet pala BTW lol. Mislim da ću probati različite miš, možda iz nekog razloga je Razer je prešao loše. JA ček i vozača i firmware se do danas. Biste mišem uzrok cijelog računala na zaključati ipak? Nisam mogao ni doći do zadaća voditelj kroz CTL ALT DEL ..............
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows XP Won't Install / Popravak solosdk Windows Operating Systems 4 3. listopad 2009 14:54
Doing popraviti koristeći Windows XP disk Irfan Windows Operating Systems 1 31. svibanj 2009 02:55
Problemi s Pokušavajući Repair Windows Korištenje CD-a - Razno Pogreške rondragon Windows Operating Systems 10 26. veljača 2009 11:32
Windows XP Can't Sanacija - Help! Arjay Windows Operating Systems 1 25 siječanj 2008 05:04
Pokušavajući popraviti sustav Windows XP na SATA hard-disk. Please help! oxygengiver200 Windows Operating Systems 1 2. siječanj 2008 17:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.