Što je to Windows Repair učiniti? LOL I know, to popravci prozora, ali Im 'obličje za nešto više u dubinu odgovor.
Imam bio vlasništvo Vid kartice problema tako da sam uzeo jedan. Onaj slijeva u igrao neko vrijeme zatim pala (na čudan ncontinuous buke, a zatim frezzing). Tako sam powered dolje i ponovno pokretanje. To je radio neko vrijeme, ali zatim moj mišem povučete počela, pa sam ponovno podizanje sustava i otišao u krevet. JA je dobio leđa na miša i povučete je još uvijek tako i ponovno podizanje sustava (ponovo pokrenuti, a ne hladni rat ponovno podizanje sustava). Sve je u neredu onda. Prvo ne bi load BIOS-u, onda je otišao booted BIOS i nece boot sigurnom načinu rada, onda je otišao u sigurnom načinu rada i miša ne bi odgovoriti na sve. Tako da sam zatvorena, a otkad sam bila zatvorena, pooped jedan GFX karticu van i stavi drugi in Ponovo: Neće se posljednjih BIOS, i tada je, kaže, video ulaz se ne može pročitati. Sam prebacio kartice opet ista poruka. Mnogi neuspješno restartuje kasnije, I popped u mojoj Vista disk i pritisnuti popravak. Čini se da su sanirana, kao ja sam sad ovdje, butr popravljali na koliko dugo i koji je započeo ovaj cijeli nered lol?
Anyways, radi popravka svih funkcija reinstalirati drivere natrag u tvornicu ili nešto? Moj miš Razer prikazuje drivera Microsoft od 2006, kao is my Logitech tipkovnicu. Moj Vid kartica ipak ne samo da prikazuje NVidia drivere bi trebao, ali to je prikazano Imam dva Vid kartice instalirane koji ne više. (sva ova info je iz Device Manager).
Ja sam tako izgubljen i frustriran ........... |