| LOL Tudom, hogy a javítást az ablakokon, de én vagyok, aki alig több mélyreható választ.
Én már annak Vid kártya problémát úgy vettem egyet. Az egyik balra játszott egy ideig, akkor lefagyott (a ncontinuous furcsa zajt, majd frezzing). Szóval hajtott le, és újraindul. Ez működött egy ideig, de aztán elkezdődött az egér húzásával, ezért újraindította és lefeküdt. Van vissza, és az egér még Húzással Szóval újraindította (restarted, nem hideg újraindíthatod). Minden úgy ment, akkor kiborul. Egyrészt ez nem teher a BIOS, akkor indítható bios elment, és nem indítható csökkentett módban, majd elment a safe mode, és az egér nem reagál egyáltalán. Úgyhogy fogd meg, és mivel én leállították, pooped Gfx egy kártyát, és a másik be Újraindítás: nem lesznek korábbi BIOS-t, majd azt mondja, a video bemenet nem lehet olvasni. Én kapcsolva kártyát újra, ugyanazt az üzenetet. Sokan nem újraindul múlva bukkant az én Vista lemezt, és hit javítása. Úgy tűnik, hogy javították, mint én vagyok most itt, butr javítottnak mennyi ideig és milyen kezdődött ez az egész mess lol?
Egyébként, nem a javítási funkció újratelepítéséhez a járművezetők vissza a gyári, vagy valami? Saját Razer egér mutató Microsoft vezetők 2006-tól ez az én Logitech billentyűzet. Saját vid kártya azonban nem csak a bemutató NVidia drivers kell, de ez meg van két vid kártyát telepített, amely nem többet. (az összes info van a Device Manager).
Annyira elveszett és frusztrált ........... |