פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

מה לעשות תיקון של Windows?

Reply

שרשרת כלים
Old 25 דצמבר 2008, 10:24
קבוצת תורמים

Default מה לעשות תיקון של Windows?

LOL אני יודע, זה תיקונים חלונות, אבל אני מחפש קצת יותר לעומק התשובה.

אני כבר נתקל בבעיות Vid כרטיס כך לקחתי את אחד. אחד נשארו שיחק לזמן אז קרס (את ncontinuous רעש מוזר ולאחר מכן frezzing). אז אני Powered ולהושיט מחדש. זה עבד לזמן מה אבל אז התחילו לגרור את העכבר, אז אני rebooted וחזרתי למיטה. יש לי על הגב ועל גרירת העכבר עדיין היה אז אני rebooted (מחדש, לא קר אתחול מחדש). אז הכל הלך מבולגן. זה לא היה הראשון לטעון BIOS, אז הוא הלך booted BIOS ו לא אתחול במצב בטוח, אז הוא הלך במצב בטוח ואת העכבר לא הגיב בכלל. אז אני כבה, ומאז הייתי כיבוי pooped אחד GFX כרטיס החוצה ולשים את השני למערכת הפעלה מחדש: לא מצליח לעבור ב-BIOS, ואז זה אומר, קלט את הווידאו לא ניתן לקרוא. אני החלפת כרטיסים שוב, אותה הודעה. רבים נכשל מחדש מאוחר יותר, אני popped שלי Vista דיסק ופגע לתקן. נראה שיש לתיקון כמו עכשיו אני כאן, butr לתיקון לכמה זמן ומה התחיל את כל הבלאגן LOL?

בכל מקרה, האם לתקן את הפונקציה מחדש את כל הנהגים חזרה מפעל או משהו? העכבר שלי Razer מוצגת מיקרוסופט נהגים מ 2006 כפי Logitech המקלדת שלי. הכרטיס שלי vid אולם לא רק הוא מראה את מנהלי ההתקן של Nvidia עליו, אבל הוא מראה יש לי שני כרטיסים vid מותקן בו אני לא יותר. (כל מידע זה הוא מנהל ההתקנים).

אני כל כך מתוסכל איבד ו ...........
Old 25 דצמבר 2008, 10:45
מנהל קבוצת

ככל שאני מודע זה מתקין מחדש את כל הנהגים ואת קבצי הליבה של Windows, אתחול, רישום וכו '

ההתאמה האישית של נראית להישאר כפי שהיה. קבצים, תוכניות, אפשרויות שונות, הגדרות וכו '

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 דצמבר 2008, 11:14
קבוצת תורמים

בסדר, תודה. הוא פשוט קרס שוב BTW LOL. אני מניח שאני יהיה לנסות עכבר אחר, אולי מסיבה כלשהי את Razer יש הלך רע. בדקתי את הנהגים ואת הקושחה נמצא עד היום. האם עכבר לגרום לכל המחשב כדי לסגור למרות? אני לא יכול אפילו להגיע דרך מנהל המשימות CTL ALT DEL ..............
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Windows XP האם לא התקנת / תיקון solosdk מערכות ההפעלה Windows 4 3 אוקטובר 2009 14:54
עושה לתקן באמצעות דיסק של Windows XP irfan מערכות ההפעלה Windows 1 31 מאי 2009 02:55
בעיות עם מנסה לתקן את Windows באמצעות התקליטור - שגיאות שונות rondragon מערכות ההפעלה Windows 10 26 פברואר 2009 11:32
מערכת Windows XP לא ניתן לתיקון - הצילו! Arjay מערכות ההפעלה Windows 1 ה -25 בחודש ינואר 2008 05:04
מנסה לתקן את Windows XP על SATA הכונן הקשיח. בבקשה הצילו! oxygengiver200 מערכות ההפעלה Windows 1 2nd ינואר 2008 17:56
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.