![]() |
|
| |||
| |||
| LOL אני יודע, זה תיקונים חלונות, אבל אני מחפש קצת יותר לעומק התשובה. אני כבר נתקל בבעיות Vid כרטיס כך לקחתי את אחד. אחד נשארו שיחק לזמן אז קרס (את ncontinuous רעש מוזר ולאחר מכן frezzing). אז אני Powered ולהושיט מחדש. זה עבד לזמן מה אבל אז התחילו לגרור את העכבר, אז אני rebooted וחזרתי למיטה. יש לי על הגב ועל גרירת העכבר עדיין היה אז אני rebooted (מחדש, לא קר אתחול מחדש). אז הכל הלך מבולגן. זה לא היה הראשון לטעון BIOS, אז הוא הלך booted BIOS ו לא אתחול במצב בטוח, אז הוא הלך במצב בטוח ואת העכבר לא הגיב בכלל. אז אני כבה, ומאז הייתי כיבוי pooped אחד GFX כרטיס החוצה ולשים את השני למערכת הפעלה מחדש: לא מצליח לעבור ב-BIOS, ואז זה אומר, קלט את הווידאו לא ניתן לקרוא. אני החלפת כרטיסים שוב, אותה הודעה. רבים נכשל מחדש מאוחר יותר, אני popped שלי Vista דיסק ופגע לתקן. נראה שיש לתיקון כמו עכשיו אני כאן, butr לתיקון לכמה זמן ומה התחיל את כל הבלאגן LOL? בכל מקרה, האם לתקן את הפונקציה מחדש את כל הנהגים חזרה מפעל או משהו? העכבר שלי Razer מוצגת מיקרוסופט נהגים מ 2006 כפי Logitech המקלדת שלי. הכרטיס שלי vid אולם לא רק הוא מראה את מנהלי ההתקן של Nvidia עליו, אבל הוא מראה יש לי שני כרטיסים vid מותקן בו אני לא יותר. (כל מידע זה הוא מנהל ההתקנים). אני כל כך מתוסכל איבד ו ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככל שאני מודע זה מתקין מחדש את כל הנהגים ואת קבצי הליבה של Windows, אתחול, רישום וכו '
| |||
| |||
| בסדר, תודה. הוא פשוט קרס שוב BTW LOL. אני מניח שאני יהיה לנסות עכבר אחר, אולי מסיבה כלשהי את Razer יש הלך רע. בדקתי את הנהגים ואת הקושחה נמצא עד היום. האם עכבר לגרום לכל המחשב כדי לסגור למרות? אני לא יכול אפילו להגיע דרך מנהל המשימות CTL ALT DEL .............. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows XP האם לא התקנת / תיקון | solosdk | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 3 אוקטובר 2009 14:54 |
| עושה לתקן באמצעות דיסק של Windows XP | irfan | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 31 מאי 2009 02:55 |
| בעיות עם מנסה לתקן את Windows באמצעות התקליטור - שגיאות שונות | rondragon | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 26 פברואר 2009 11:32 |
| מערכת Windows XP לא ניתן לתיקון - הצילו! | Arjay | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -25 בחודש ינואר 2008 05:04 |
| מנסה לתקן את Windows XP על SATA הכונן הקשיח. בבקשה הצילו! | oxygengiver200 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 2nd ינואר 2008 17:56 |
| שרשרת כלים | |
| |