![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| LOL wiem, to naprawy okien, but I'm looking for a nieco bardziej pogłębionej odpowiedzi. Mam był posiadanie karty Vid problemów więc wziął jeden. Jeden w lewo zagrał na chwilę potem rozbił (w wierd ncontinuous hałas, a następnie frezzing). Więc wyłączony i uruchomiony ponownie. Udało się na chwilę, ale potem rozpoczęła się moja mysz przeciąganie, więc uruchomiony ponownie udał się do łóżka. Mam powrót na myszy i przeciągnięcie jeszcze tak i uruchomiony ponownie (ponownie, a nie zimno reboot). Pogmatwany potem wszystko poszło. Po pierwsze to nie obciążenie systemu BIOS, a następnie udał się uruchomić bios i nie uruchomić tryb awaryjny, a następnie udał się w trybie awaryjnym i myszy nie odpowiedzieć w ogóle. Więc zamknięty, a ponieważ został zamknięty, pooped jeden GFX karty i umieścić drugiej cala Ponownie: nie będzie wcześniejszych BIOS, a następnie mówi, w wejście wideo nie może być odczytana. I ponownie włączony karty, ten sam komunikat. Wielu nie uruchomi się ponownie później, I popped w moim dysku Vista i wciskamy naprawy. To wydaje się naprawiony jak ja teraz, butr naprawiony na jak długo i co zaczął ten cały bałagan lol? Anyways, czy naprawy funkcji ponownie zainstalować wszystkie sterowniki do fabryki czy coś? Moje Razer mysz Microsoft pokazano kierowców z 2006 r., jest moim Logitech klawiatura. Vid Moja karta jednak nie tylko pokazując sterowniki NVIDIA należy, ale jest wyświetlana vid Mam dwie karty, co zrobić, już nie. (wszystkie te informacje są z Menedżera urządzeń). I'm so zagubionych i frustracji ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W miarę znam go ponownie instaluje wszystkie sterowniki i podstawowych plików systemu Windows, uruchomić, rejestru itp.
| |||
| |||
| Ok, dzięki. Po prostu rozbił ponownie lol BTW. I guess I'll try różnych myszy, może z jakichś powodów Razer ma Gone Bad. I sprawdzone i sterowniki i oprogramowanie są aktualne. Czy myszy powoduje cały komputer, aby zablokować się chociaż? I nie mógł nawet uzyskać dostęp do Menedżera zadań poprzez CTRL ALT DEL .............. |
![]() |
|
| Zakładki |