menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Čo Windows Opravy robiť?

Reply

Thread Tools
Old 25. decembra 2008, 10:24
Darcu Skupina

Default Čo Windows Opravy robiť?

LOL Já vím, že opravy okien, ale som hľadal trochu viac do hĺbky odpoveď.

Bol som s Vid kartou problémy, tak som zobrala jedna. Ten zostal v hrali na chvíľu potom havaroval (divné ncontinuous šum a potom frezzing). Tak jsem si napájaný a reštartuje. Fungovalo to nejaký čas, ale potom začal môj pretiahnutím myši, tak jsem restartoval a išiel spať. Dostal som späť a ťahaním myšou sa stále tak jsem restartoval (reštartovaní, ne studený reštart). VŠECHNO šel potom Pomätená. Po prvé, že by nebolo zaťaženie BIOS, potom šiel štartovanie systému BIOS a nebude boot núdzovom režime, potom to šlo v núdzovom režime a myš nebude reagovať vôbec. SO aj vypnúť, a pretože som bol vypnutý, utahaný jeden GFX kartu a dal druhú palcov Reštartujte: nebude dostat cez BIOS, a potom sa píše, že video vstup nemožno prečítať. I komutovaným karty opäť rovnaké správy. Mnohé sa nepodarilo reštartovať neskôr, som bouchnutý v mojom Vista disk a kliknite na opravu. Zdá sa, že to opraví, jak já jsem teď tady, butr opravoval na ako dlho a ako sa začal celý tento neporiadok lol?

Tak ako tak, je oprava funkcie preinštalovať všetky ovládače späť do továrne, alebo tak niečo? Moja myš Razer je zobrazené Microsoft vodiči od roku 2006, ako je môj Logitech klávesnice. Moje video karty však nielen zobrazujúci NVidia ovládače, je potrebné, ale je zobrazené Mám dva vid karty inštalovanej ktoré už nemám. (všetky tieto informácie sú od Device Manager).

Som tak stratený a frustrovaným ...........
Old 25.prosince 2008, 10:45
Administrátor Skupina

Ak som si vedomý, že re-inštaláciou všetkých ovládačov a jadro Windows súbory, boot, registra atď

Personalizácia z pobytu, ako sa zdá, že bol. Súbory, nainštalované programy, možnosti pre rôzne nastavenia atd

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25.prosince 2008, 11:14
Darcu Skupina

Ok, vďaka. Prostě spadla opäť BTW lol. Myslím, že som si vyskúšať inú myš, možno z nejakého dôvodu Razer odišla zlé. Overil som si aj ovládače a firmware je aktuálne. By myš spôsobí, že celý počítač na zámku až keď? Nemohol som sa ešte dostať na Správca úloh pomocou CTL ALT DEL ..............
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows XP Won't Install / Korigendum solosdk Operačné systémy Windows 4 3.októbra 2009 14:54
Doing oprave systému Windows XP disk Irfan Operačné systémy Windows 1 31. mája 2009 02:55
Problémy s Pokus o opravu systému Windows pomocou CD - Rôzne chyby rondragon Operačné systémy Windows 10 26. februára 2009 11:32
Windows XP nemožno opraviť - Help! Arja Operačné systémy Windows 1 25 januára 2008 05:04
Pokus o opravu systému Windows XP na SATA hard-disk. Prosím pomôžte! oxygengiver200 Operačné systémy Windows 1 2. januára 2008 17:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.