Шта је то Уиндоус Репаир учинити? ЛОЛ И кноу, то поправци прозора, ипак Им 'хандсоме за нешто више у дубину одговор.
Имам био власништво Вид картице проблема тако да сам узео један. Онај леви у играо неко време затим пала (на чудесан нцонтинуоус буке, а затим фреззинг). Тако сам поуеред доле и поновно покретање. То је радио неко време, али затим мој мишем преву почела, па сам поново подизање система и отишао у кревет. ЈА је добио леђа на миша и преву је још увек тако и поновно подизање система (поново покренути, а не хладни рат поново подизање система). Све је у нереду онда. Прво не би лоад БИОС-у, онда је отишао боотед БИОС и неце боот безбедном начину рада, онда је отишао у безбедном начину рада и миша не би одговорити на све. Тако да сам затворена, а откад сам била затворена, поопед један ГФКС картицу ван и стави други ин Поново: Неће се последњих БИОС, и тада је, каже, видео улаз се не може прочитати. Сам пребацио картице опет иста порука. Многи неуспјешно рестартује касније, И поппед у мојој Виста диск и притиснути поправку. Чини се да су Санирани, као ја сам сад овде, бутр поправљали на колико дуго и који је започео овај цео неред лол?
Аныуаыс, ради поправке свих функција наново дривер натраг у фабрику или нешто? Мој миш Разер приказује драјвера Мицрософт од 2006, као и с мы Логитецх тастатуру. Мој Вид картица ипак не само да приказује НВИДИА дривер би требао, али то је приказано Имам два Вид картице инсталиране који не више. (сва ова инфо је из Девице Манагер).
Ја сам тако изгубљен и фрустриран ........... |