Windows Onarım ne var? LOL Biliyorum, bu pencere tamir, ama için derinlemesine cevap biraz daha arıyorum.
Ben de öyle bir dışarı aldı Vid kartı problemleri olmuştur. Tek bir süre oynadı sola sonra düştü (bu garip ncontinuous gürültü ve ardından frezzing). Ben aşağı güç ve yeniden başlatılması. Bir süre sonra ancak benim fareyi sürükleyerek başladı, bu yüzden yeniden başlatılması ve yatak gitti çalıştı. Geri ve fare var hala bu yüzden yeniden başlatılması sürükleyerek oldu (soğuk değil yeniden doğmuş restarted). HERŞEY sonra kafayı gitti. Önce, sonra ve de önyükleme güvenli mod BIOS boot gitti BIOS yük kalmaz, daha sonra güvenli modda ve gitti fare hiç cevap vermedi. Ben ve kapatmaya bende kapatmak olduğunu, bir Gfx kartı yorgun ve koyun diğer inç yeniden başlatın: son BIOS edilmeyen ve daha sonra, video girişi okumak olamaz diyor. Yine, aynı mesajı kartları açık. Birçok başarısız yeniden başlatıldıktan sonra, benim Vista diski ve isabet bakımını uzattı. Bu tamir geçirdi Ben şimdi burada, butr tamir için ne kadar süre ve ne bu karmaşa lol başladı mı?
Zaten, onarım işlevini geri fabrika veya tüm sürücüleri yeniden nedir? Olarak Logitech klavye mevcut Razer fare 2006 Microsoft sürücüleri gösteriyor. Benim VID kartı Ancak sadece gereken NVidia sürücüleri gösteren değil, ama ben artık bu yok yüklü iki VID kartları var gösteriliyor. (tüm bu bilgi Aygıt Yöneticisi'ni) olduğunu.
Çok kayıp yaşıyorum ve sinirli ........... |