менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Що таке Windows Ремонт робити?

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 грудня 2008, 10:24
Донор групи

Default Що таке Windows Ремонт робити?

LOL я знаю, це Ремонт вікон, а я шукаю трохи більш докладно відповісти.

Я був з проблемами Вид карти, так що я взяв один з. Один лівий грав у якийсь час потім розбився (ncontinuous дивні шуми, а потім frezzing). Так що я виключених і перезапуску. Він працював деякий час, але потім мій почав перетягування мишею, так що я перезавантажена і пішов спати. Я повернувся на миші і перетягнути все ще так що я перезавантаження (перезавантаження, а не холодною перезавантаження). Все пройшло то засмучений. Спочатку він не завантажується BIOS, то він пішов завантаження BIOS і буде не завантажується в безпечному режимі, то він відправився в безпечному режимі і миша не буде реагувати на все. SO я закрив, а оскільки я був закритий, витріщеними GFX одній карті, і поставити іншу дюйма рестарт: не отримаєш минулого BIOS, а потім каже, вхідний відеосигнал не може бути прочитаний. Я переключився карт знову, те саме повідомлення. Багато вдалося перезавантаження пізніше, я зазирнув у мої Vista диска та натисніть ремонту. Схоже, відремонтовано, як я зараз тут, butr відремонтовано протягом якого часу і що почав всю цю LOL безлад?

У будь-якому разі, не на ремонт функція перевстановити всі драйвери назад на завод чи що-небудь? Моя миша Razer демонструє Microsoft драйверів з 2006 року як моя клавіатура Logitech. Мій вид карт, однак, не тільки демонструє драйвери NVIDIA слід, але він показує у мене є два види карток встановлені яких я не більше. (все це інформація від диспетчера пристроїв).

Я так втратив і розчаровані ...........
Old 25 грудня 2008, 10:45
Адміністратор групи

Наскільки мені відомо, вона знову встановлює всі основні драйвери і файли Windows, завантажити, реєстр т.д.

Персоналізація здається, зупинитися, як це було. Файли, встановлені програми, вибір для різних установки і т.д.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 25 грудня 2008, 11:14
Донор групи

Добре, дякую. Він просто впав знову BTW LOL. Думаю, я спробую іншу миша, може бути, якоїсь причини Razer пішли погано. Я перевірив і драйверів і мікропрограм в актуальному стані. Чи буде миші викликати цілий комп'ютер замкнути хоч? Я навіть не міг отримати до диспетчера завдань, через CTL ALT DEL ..............
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows XP не буде встановлювати / Ремонт solosdk Операційні системи Windows 4 3 жовтня 2009 14:54
Doing відновлення за допомогою диска Windows XP Ірфан Операційні системи Windows 1 31 травня 2009 02:55
Проблеми з намагається відновити Windows за допомогою CD - Різні помилки rondragon Операційні системи Windows 10 26 лютого 2009 11:32
Windows XP Не вдається Ремонт - Допоможіть! Arjay Операційні системи Windows 1 25 січня 2008 05:04
Намагається відновити Windows XP на SATA жорсткий диск. Please Help! oxygengiver200 Операційні системи Windows 1 2 січня 2008 17:56
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.