![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| LOL я знаю, це Ремонт вікон, а я шукаю трохи більш докладно відповісти. Я був з проблемами Вид карти, так що я взяв один з. Один лівий грав у якийсь час потім розбився (ncontinuous дивні шуми, а потім frezzing). Так що я виключених і перезапуску. Він працював деякий час, але потім мій почав перетягування мишею, так що я перезавантажена і пішов спати. Я повернувся на миші і перетягнути все ще так що я перезавантаження (перезавантаження, а не холодною перезавантаження). Все пройшло то засмучений. Спочатку він не завантажується BIOS, то він пішов завантаження BIOS і буде не завантажується в безпечному режимі, то він відправився в безпечному режимі і миша не буде реагувати на все. SO я закрив, а оскільки я був закритий, витріщеними GFX одній карті, і поставити іншу дюйма рестарт: не отримаєш минулого BIOS, а потім каже, вхідний відеосигнал не може бути прочитаний. Я переключився карт знову, те саме повідомлення. Багато вдалося перезавантаження пізніше, я зазирнув у мої Vista диска та натисніть ремонту. Схоже, відремонтовано, як я зараз тут, butr відремонтовано протягом якого часу і що почав всю цю LOL безлад? У будь-якому разі, не на ремонт функція перевстановити всі драйвери назад на завод чи що-небудь? Моя миша Razer демонструє Microsoft драйверів з 2006 року як моя клавіатура Logitech. Мій вид карт, однак, не тільки демонструє драйвери NVIDIA слід, але він показує у мене є два види карток встановлені яких я не більше. (все це інформація від диспетчера пристроїв). Я так втратив і розчаровані ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки мені відомо, вона знову встановлює всі основні драйвери і файли Windows, завантажити, реєстр т.д.
| |||
| |||
| Добре, дякую. Він просто впав знову BTW LOL. Думаю, я спробую іншу миша, може бути, якоїсь причини Razer пішли погано. Я перевірив і драйверів і мікропрограм в актуальному стані. Чи буде миші викликати цілий комп'ютер замкнути хоч? Я навіть не міг отримати до диспетчера завдань, через CTL ALT DEL .............. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows XP не буде встановлювати / Ремонт | solosdk | Операційні системи Windows | 4 | 3 жовтня 2009 14:54 |
| Doing відновлення за допомогою диска Windows XP | Ірфан | Операційні системи Windows | 1 | 31 травня 2009 02:55 |
| Проблеми з намагається відновити Windows за допомогою CD - Різні помилки | rondragon | Операційні системи Windows | 10 | 26 лютого 2009 11:32 |
| Windows XP Не вдається Ремонт - Допоможіть! | Arjay | Операційні системи Windows | 1 | 25 січня 2008 05:04 |
| Намагається відновити Windows XP на SATA жорсткий диск. Please Help! | oxygengiver200 | Операційні системи Windows | 1 | 2 січня 2008 17:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |