![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač je neobvykle pomalý dnes. Došlo zprávy z jedné z ikon v liště, že mé virtuální paměti je velmi pomalá. Mohl byste mi říct, jaké jsou dopady virtuální paměti je málo? Jaké jsou důvody? Jak lze vyřešit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nahlédněte tady Chopra.
| |||
| |||
| Díky Wolfeymole, jste velmi pomáhá. Máte velké znalosti počítačových věcech. |
|
| |||
| |||
| 1) Klikněte pravým tlačítkem myši na Tento počítač. 2) Poté klikněte na Vlastnosti. 3) Poté klikněte na záložku ADVANCE. 4) Nyní klikněte na USAZENÍ podle VÝKON. 5) Nyní opět Klikněte ADVANCE kartu tam. 6) klepněte na tlačítko Změnit v rámci virtuální paměť. 7) Nová okna se objeví na obrazovce vidět, že si pečlivě Drive C (je-li u mít pouze jeden operační systém nainstalován) je vybrán. 8) Nyní zvolte Vlastní velikost a zvýšit počty v přední části "Počáteční velikost a maximální velikost" a klikněte na tlačítko SET a klepněte dvakrát na tlačítko OK. zkuste, prosím, že |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Virtuální paměť | přístřešek | Operační systémy Windows | 5 | 22. červenec 2008 14:48 |
| Virtuální paměť Nízké | iguana | Operační systémy Windows | 1 | 9. červenec 2008 16:31 |
| Změnil virtuální paměti | Muay | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 8. leden 2008 12:16 |
| Virtuální paměť problémy | AJLZ75 | Operační systémy Windows | 8 | 31. srpen 2007 13:09 |
| Virtuální paměť | CraigG | Operační systémy Windows | 7 | 2. srpna 2007 02:37 |
| Thread Nástroje | |
| |