![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ο υπολογιστής μου είναι υπερβολικά αργή και σήμερα. Υπήρχε ένα μήνυμα σε ένα από τα εικονίδια της task bar που μου εικονικής μνήμης είναι πολύ αργή. Μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι επιπτώσεις της εικονικής μνήμης είναι χαμηλή; Ποιοι είναι οι λόγοι; Πώς μπορεί να είναι σταθερό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ρίξτε μια ματιά εδώ Chopra.
| |||
| |||
| Χάρη Wolfeymole, θα σας βοηθήσει πολύ. Έχετε μια μεγάλη γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θέματα. |
|
| |||
| |||
| 1) Δεξί κλικ στον υπολογιστή μου. 2) στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ιδιότητες. 3) μετά κάντε κλικ στην καρτέλα ADVANCE. 4) Τώρα κλικ SETTING βάσει επιδόσεων. 5) Τώρα πάλι κλικ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ καρτέλα εκεί. 6) Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Change υπό την εικονική μνήμη. 7) Μια νέα παράθυρα θα εμφανιστεί στην οθόνη σας εδώ προσεκτικά βλέπω ότι Δίσκος Ε (αν και έχει μόνο ένα λειτουργικό σύστημα) είναι επιλεγμένο. 8) Τώρα επιλέξτε Custom Size και να αυξηθεί ο αριθμός πριν από το «αρχικό μέγεθος και το μέγιστο μέγεθος" και κάντε κλικ στην επιλογή Set και Κάντε κλικ στο κουμπί OK δύο φορές. Παρακαλώ δοκιμάστε ότι |