![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj računalo je trom abnormally danas. Došlo je poruku u jednom od ikone zadatak da bar moj virtualne memorije je vrlo spora. Možete li mi reći koji su to učinci virtualna memorija bude niska? Koji su razlozi? Kako se to može popraviti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imaju izgled ovdje chopra.
| |||
| |||
| Hvala Wolfeymole, vi ste veoma pomaže. Imate veliko znanje računalnih stvarima. |
|
| |||
| |||
| 1) desni klik na My Computer. 2), a onda kliknite na Svojstva. 3), a onda kliknite na Advance tab. 4) Sada kliknite POSTAVLJANJE pod performanse. 5) Sada Opet unaprijed Kliknite karticu tamo. 6) Zatim kliknite PROMJENA pod virtualne memorije. 7) A new Windows htijenje pojaviti se na ekranu vidi da se ovdje pažljivo Drive C (ako u imati samo jedan operacijski sustav instaliran) je odabrana. 8) Sada odaberite Custom Size i povećanje broja ispred "Initial Size i maksimalnu veličinu" i kliknite SET Kliknite OK i dva puta. molim vas da pokušate |