![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב שלי הוא איטי abnormally היום. היתה הודעה באחד הסמלים של שורת המשימות שלי הזיכרון הווירטואלי היא מאוד איטית. האם אתה יכול לומר לי מה הן ההשפעות של הזיכרון הווירטואלי להיות נמוך? מהן הסיבות? איך זה יכול להיות קבוע? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a look כאן chopra.
| |||
| |||
| תודה Wolfeymole, אתה מאוד עוזר. יש לך ידע רב בנושאים של המחשב. |
|
| |||
| |||
| 1) לחץ לחיצה ימנית על המחשב שלי. 2) לאחר מכן לחץ על מאפיינים. 3) לאחר מכן לחץ על הכרטיסייה מתקדם. 4) עכשיו לחץ על הגדרות תחת ביצועים. 5) עכשיו שוב יש לחץ על הכרטיסייה מתקדם. 6) לאחר מכן לחץ על שינוי תחת זיכרון וירטואלי. 7) חדש Windows יופיע על המסך כאן לראות היטב כי כונן C (אם יש רק אחד u מערכת הפעלה מותקנת) מסומנת. 8) עכשיו לבחור גודל מותאם אישית ולהגדיל את מספרי מול "גודל התחלתי ואת גודל מקסימלי" ו לחץ על קבע ולחץ על אישור פעמיים. נסה את זה בבקשה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| זיכרון וירטואלי | לשפוך | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 22 יולי 2008 14:48 |
| זיכרון וירטואלי נמוך | iguana | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9th יולי 2008 16:31 |
| השתנה זיכרון וירטואלי | muay | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 8 ינואר 2008 12:16 |
| בעיות זיכרון וירטואלי | AJLZ75 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 31 אוגוסט 2007 13:09 |
| זיכרון וירטואלי | CraigG | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 2nd אוגוסט 2007 02:37 |
| שרשרת כלים | |
| |