![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteryje yra neįprastai lėtai šiandien. Įvyko žinutę viena iš užduočių juostos piktogramos, kad mano virtualios atminties yra labai lėtas. Ar galite pasakyti, kas yra virtualios atminties poveikis yra mažai? Kokios yra priežastys? Kaip jis gali būti nustatomas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Susipažinkite čia Chopra.
| |||
| |||
| Ačiū Wolfeymole, esate labai padeda. Jūs turite didelį žinių apie kompiuterio klausimais. |
|
| |||
| |||
| 1) dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris. 2) tada spustelėkite Ypatybės. 3) Tada spauskite anksto tab. 4) Dabar paspaudus NUSTATYMO Vykdymas. 5) dabar vėl Spustelėkite skirtuką IŠANKSTINIS ten. 6) spustelėkite Keisti srityje Virtualioji atmintis. 7) visi nauji langai pasirodys ekrane čia gerai matyti, kad diskas C (jei ir yra tik viena operacinė sistema yra įdiegtas) pasirinktas. 8) Dabar pasirinkite Custom size ir padidinti prieš "Originalus dydis ir maksimalus dydis numerius" ir spustelėkite Nustatyti ir du kartus spustelėkite Gerai. Prašome pabandyti, kad |