![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój komputer jest dziś wyjątkowo powoli. Nie było wiadomości w jedną z ikon w pasku zadań, że moje pamięci wirtualnej jest bardzo powolny. Czy może mi powiedzieć, jakie są skutki pamięci wirtualnej jest niski? Jakie są przyczyny? Jak może być ustalona? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zajrzyj tu chopra.
| |||
| |||
| Dzięki Wolfeymole, jesteś bardzo pomaga. You have a great znajomość komputera sprawach. |
|
| |||
| |||
| 1) kliknij prawym przyciskiem myszy na "Mój komputer". 2) a następnie kliknij przycisk Właściwości. 3) Następnie kliknij na WYPRZEDZAJĄCE tab. 4) teraz Kliknij USTALAJĄCEGO obszarze Wydajność. 5) Teraz znowu Kliknij kartę WYPRZEDZAJĄCE tam. 6) następnie kliknij przycisk Zmień w obszarze Pamięć wirtualna. 7) Nowe okna będą wyświetlane na ekranie tutaj dokładnie, że dysk C (u mają tylko jeden system operacyjny zainstalowany) jest zaznaczona. 8) Teraz wybierz Rozmiar niestandardowy i zwiększenia liczby w przód "Rozmiar początkowy i Rozmiar maksymalny" i kliknij przycisk Ustaw, a następnie kliknij przycisk OK dwa razy. próby, które należy |
![]() |
|
| Zakładki |