![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Calculatorul meu este anormal de lent de azi. Nu a fost un mesaj într-una din icoanele din bara de sarcini pe care mi-memorie virtuală este foarte lent. Poti sa-mi spui ce sunt efectele de memorie virtuală fiind mic? Care sunt motivele? Cum poate fi stabilit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arunca o privire aici chopra.
| |||
| |||
| Multumesc Wolfeymole, vă sunt foarte ajuta. Ai o mare cunoaştere a computerului materie. |
|
| |||
| |||
| 1) click dreapta pe My Computer. 2) apoi faceţi clic pe Properties. 3) Apoi, faceţi clic pe tab-ul de pe ADVANCE. 4) Acum Click INSTALAREA sub Performanţă. 5) acum din nou ADVANCE Faceţi clic pe tab-ul de acolo. 6) Apoi, faceţi clic pe Modificare în memorie virtuală. 7) Un nou Windows vor apărea pe ecran cu atenţie a se vedea aici că Drive C (dacă u avea un singur sistem de operare instalat) este selectată. 8) Acum, selectaţi Custom Size şi de a creşte numere în faţa "Dimensiune iniţială şi dimensiunea maximă" şi faceţi clic pe Set şi Faceţi clic pe OK de două ori. care vă rugăm să încercaţi |
![]() |
|
| Marcaje |